Тя е само на девет, а гласът ѝ е звучал

...
Тя е само на девет, а гласът ѝ е звучал
Коментари Харесай

Фани – малката певица с голямо сърце

Тя е единствено на девет, а гласът ѝ е звучал от няколко международни подиуми – в Португалия, Испания, Италия, Англия, Малта, Румъния, Македония, Сърбия, Русия и Молдова. Помни първата научена ария, с която се показва пред аудитория – „ Пухкави снежинки “, само че обичаните ѝ осъществявания, изненадващо или не, са на Уитни Хюстън и Джеймс Браун.

Още на 4-годишна възраст Фани Транчева се влюбва в музиката. Днес към този момент има над 30 извоювани купи и медали от национални и интернационалните музикални надпревари. Наскоро геният ѝ е видян и в сръбско музикално телевизионно шоу, в което взе участие сега.

Мечтае да бъде известна певица.

Освен хубав глас дребната Фани има и положително сърце. Със своя гений тя желае да помогне на друго дете – Любчо, да сбъдне фантазиите си.

Любчо е на 15 години. Няма родители. Месец преди да се роди, пийнал водач блъска майка му и татко му. Майката умира, до момента в който го носи в себе си в осмия месец. В резултат на нещастния случай Любчо се ражда с детска церебрална парализа. Бащата му си отива няколко месеца по-късно, без да излезе от будната кома и без в миналото да разбере, че има наследник. От раждането на Любчо и до през днешния ден за него се грижат неговите баба и дядо.

„ Той е доста благо момче – споделя Фани. – Казах му, че ще се оправи, че ще може да върви “.

Фани продава дискове със своите песни, с цел да събере пари и да подкрепи лекуването на Любчо. И има вяра, че той ще се оправи.

„ Вярвам, че има коледни чудеса, в действителност. Пожелавам си на мен да ми се осъществен всички фантазии и на децата, които мечтаят. И на Любчо да мога да му оказа помощ “, споделя тя.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР