Тя е само на 20, а песните й имат по

...
Тя е само на 20, а песните й имат по
Коментари Харесай

Тита тръгва в нова посока с "Първият човек"

Тя е единствено на 20, а песните й имат по над 20 милиона гледания в " Ютуб ". Няма човек, който да не е чул песента за Антилопата, а репликата " Хейтъри ще кажат, че е фотошоп " стана всеобщо известна.

С най-новата си ария обаче Тита разгласи, че кариерата й потегля в нова посока. Песента е продуцирана от Любо Киров, той ще й помогне и в работата по първия й независим албум. Любопитното в него е, че няма да съдържа нито една от нейните песни, излизали през последните 3 години.

- Каква е новата посока, в която тръгваш?

Да, това е напълно нова страница, която разтварям в моето професионално развиване като реализатор. С моя екип " Адамант ", с които към този момент работя 3 години, следим моя път доста зорко и вършим проекти отсега нататък, дълготрайни. Този план беше умислен доста от дълго време, както и идният ми албум, тъй като сметнахме, че за тези 3 години израснах доста като човек и като актьор.

Вече не съм малко момиченце, към този момент съм една дама, която изпитва съществени усеща. Има какво да каже на хората, които я слушат и гледат и това нещо, което желая да кажа желая да ги допре.

- Какво не съумя да покажеш на хората до този миг, като че ли те те запомниха с песента за антилопата?

Аз се гордея със всеки един мой план, който съм основала, тъй като той ме е посочил в друга светлина и е посочил мой друг стадий на развиване, в който съм била. Преди ми се е пеело за това, към този момент когато имам какво да покажа, счетох, че това е точното и вярното време.

- Означава ли това, че от тук нататък повече няма да правиш такива песни?

Не. Решихме да създадем този албум, с цел да откъсна една дребна част от сърцето си и да я дам на всички, които ме харесват. Сякаш през последните 3 години хората не можаха да познаят Тита, можаха да я познаят единствено в едно издание, в което участвах.

- Много провокативна изглеждаш във видеоклиповете си, а в действителност, когато човек си приказва с теб, изглеждаш като едно благо и положително момиче. Аз си мисля, че за хората е мъчно да създадат разлика сред облика Тита и момичето Христина.

Да. Още първоначално, когато започнах да се занимавам с музика и да ставам известен реализатор в България аз се постанових и споделих на хората към мен, че желая да има разлика от това какво съм в живота и на сцена. Това са двама напълно разнообразни индивида.

На сцената аз съм дива, обичам да развличам хората, желая да не помнят за всичко, което ги тревожи, да се любуват на песните, да куфеят, да ги забавляват, да кажат неща, които ги е позор да кажат, да ги изпеят, да ги изкрещят. Това е задачата на Тита.

- Т.е. ти сама си поискала да бъдеш такава?

Да. Аз на сцената съм това, което постоянно съм желала да бъда в живота.

- Вярно ли е, че Любо Киров, музикалният продуцент на тази ария е първият човек, който на 9-годишна възраст ти споделя, че ти би трябвало да пееш?

Любо се появи в живота ми три пъти. С цел. С обръщение, което даде път в моя живот. Първият път бях на 9-10 години и тогава той ми беше обичаният реализатор. Аз отидох при него за подпис и той ми сподели, че би трябвало да пея, че мога и би трябвало да го върша. На такава нежна възраст толкоз огромен човек в България да ти каже нещо такова, ти просто отиваш и го правиш.

След време музиката стана неизменима част от моя живот. След което в още едно предаване още веднъж ми даде криле, той ме оценяваше дали мога да пея. Той ми сподели: " Ти си тъкмо това, което търсим! ". Отново ми даде път и в този момент към този момент ми оказва помощ за първия ми независим албум, за което съм му безпределно признателна, считам, че няма нищо инцидентно в този живот и всеки, който идва при нас, е за.

- В този албум няма да влезе нито една от досегашните ти песни?

Точно по този начин, това е напълно ново звучене.

- Кога да го чакаме?

До края на годината.

- А на кого е отдадена песента " Първият човек "?

Смятам, че всеки един би трябвало да има човек до себе си, с който да избяга. Моят човек е моят другар, с който съм дълги години. Аз укривам много персоналния си живот, само че когато съм почнала да демонстрирам разнообразни страни от себе си, взех решение, че би трябвало да създадем тази ария и да кажа на хората, че аз имам усеща, че мога да обичам, че съм естествен човек, който страда, съжалява за някои неща и просто желаех да го изкрещя.

- Той не ревнува ли от облика ти във видеоклиповете?

Всяка една връзка има тези диалози. Ако хората си мислят, че като сме известни животът ни е съвършен и не се караме с гаджетата си, хора, не е по този начин! Ние сме естествени хора и ни се случват естествени неща. Ние сме минали през доста сложни моменти с него, тъй като връзката ни е от разстояние. Но, за времето, в което той ме познава, знае какъв човек съм, разчитаме един на различен и за това съм с него, тъй като ме поддържа постоянно.

- Кои са най-силните му качества?

Лоялност преди всичко. Загриженост и това, че е доста почтен. За мен това са най-хубавите качества за един мъж.

- Как се виждаш след 5 или 10 години?

Естествено, аз си поисквам само да съм доста здрава, фамилията и приятелите ми. Да съм задоволена от това, което върша. След 10 години може би ще имам семейство, на което ще се веселя, общо взето, желая аз и всички мои близки хора да сме благословени и доста щастливи.

- Говорейки за околните ти хора няма по какъв начин да не те попитам това, което се случи с татко ти: по какъв начин ти се отрази и към днешна дата какво се случва?

Като цяло, не желая да приказвам за политически въпроси, прокуратура и такива неща, тъй като избирам хората да ме свързват с моята музика. Единствено мога да кажа, че в тази обстановка българските медии малко прекалиха. Пресолиха манджата.
Окончателно: Съдът в профил шефа на НОИ-Силистра Решението за ориста на Милен Пенчев е дефинитивно
Тази вест стана вест поради мен. Единствено мога да кажа, че индивидът е почтен, че може би всичко е една скица от България, само че имам вяра, че справедливостта ще спечелва и когато това стане, ще им кажа на всички, тъй като аз постоянно съм се гордяла и не преставам да се гордея с моето семейство, което ужасно доста обичам.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР