Тя е с големи зелени очи, тъмна коса, кипи от

...
Тя е с големи зелени очи, тъмна коса, кипи от
Коментари Харесай

Новата Мис България: Снимките с устните ми са абсурдни! Вече няма мъже, а мамини синчета

 Тя е с огромни зелени очи, тъмна коса, кипи от сила, същински работохолик и вместо с ефирни роклички, се движи по дънки, тишърт и кецове. Много надалеч от визията за “кифла ", 21-годишната пловдивчанка Венцислава Тафкова обаче е следващата Мис България, която разбуни духовете в онлайн пространството.

Спечели състезанието преди броени дни, а за късото време съумя да провокира същинска стихия от страсти измежду женското съсловие. Нападнаха я, освен това с много недодялан език, тъй като е нараснала устните си с хиалурон, промяна, която се трансформира в безспорна мода освен измежду доста от връстничките ѝ, само че даже измежду дами над 50 година Обвиниха я, че не е почтена да показва България, тъй като дава неприятен образец, и втренчени в устата ѝ, въобще не схванаха коя и каква е новата Мис България.

Хиалуронът ще изчезне след няколко месеца,тя ще е все същото красиво момиче и ще продължи вместо да виси по кафенетата, да работи от 7 часа сутринта постоянно до 12 през нощта, вмествайки в графика си и ученето.

Венцислава е прочувствена, инатлива и доста борбена още от напълно дребна. Като невръстно хлапе била палава като за пет момчета и непрестанно правела бели. Но пък те се случвали тъй като постоянно се хвърляла да пази деца, към които други проявявали експанзия. Казва, че въобще не влиза в визиите за типична миска, а по-скоро е бойно момиче.

Обича картинг, карала е мотори, което същински ужасява майка ѝ. Дори съвсем няма рокли в дрешника си. Предпочита удобството на дънките и кецовете. “Не мисля, че едно младо момиче би трябвало принудително да се състарява ", споделя тя.

В родния си град учи в частната комерсиална гимназия, след което записва туризъм в Нов български университет. Избира отдалечено образование, с цел да може да продължи да работи. Семейството ѝ има два дребни хотела в града под тепетата и цялата фамилия взе участие в бизнеса. Венцислава почнала да оказва помощ още като напълно дребна. В продължение на 20 години майка ѝ Мария Тафкова имала фешън къща, само че преди пет-шест години я затворила. И до момента в който още била дизайнер, в ателието си имала към 60-70 шивачки и дребната Венцислава обикаляла към тях, с цел да се научи да шие.

Не се получило и решила да мине от другата страна в стилния отрасъл. Така става модел. Била едвам на 12 години, само че тъй като изглеждала по-голяма, я пуснали непосредствено в ревютата с дамски сбирки. Дефилирала е и в Пловдив, и в София, само че в някакъв миг се отхвърля. “От дребна започнах да се греша в бизнесите на родителите ми ", смее се новата Мис България. И до момента в който майка ѝ основава сбирки, татко ѝ има нощни заведения. Но вземат решение да прекратят тези си действия и се захващат с хотелиерство, където незабавно се включват да оказват помощ Венцислава и с 12 години по-голямата ѝ сестра.

“Това е фамилен бизнес и всеки прави всичко. Занимавам се с всевъзможни неща, доставки, когато се постанова, някой от нас застава на рецепция и така нататък Там си като общ служащ ", изяснява тя. Няма работно време, хотелите не са магазини, че да ги заключиш. Сутрин отива на работа към 7-8 часа и когато се постанова, седи и до 12 през нощта.

Венцислава няма нито един ден отмора, работи седем дни в седмицата. Изобщо не ѝ тежи, в противен случай, сама споделя, че не може да седи на едно място, непрестанно би трябвало да прави нещо. Заради ковид и техният бизнес доста потърпевш, още повече, че клиентите им са най-вече чужденци. Персоналът не е огромен, само че, за благополучие, са съумели да го запазят.

Малко преди да се яви на кастинга за “Мис България ", хубавицата решила още веднъж да се върне на стилния подиум. Така стигнала и до решението да изпрати свои фотоси за състезанието. Одобрили я, в първия миг се поколебала дали да взе участие, само че си споделила, че щом е предходна кастинга, ще е неуместно да се откаже. “Родителите ми, естествено, ме поддържаха. Те постоянно застават зад мен, знаят че съм доста борбена. А аз всяка заран се разсънвам с следващата нова концепция, която би трябвало да се реализира ", споделя новата Мис България.

Перфектните си ограничения дължи на дългите години занимания с съвременен балет, известно време е упражнявала спортни танци и художествена гимнастика. Сега се старае да се храни здравословно, само че се изкушава понякога със сладкиши, а когато има опция, върви на фитнес, само че рядко ѝ остава време.

Все още сърцето ѝ е свободно.

“Мъжете се страхуват от силни жени. Нашето потомство има проблем, съвсем няма мъже, има мамини синчета ", споделя тя.

За нападките поради хиалурона в устните си разяснява: “В България всеки прави и схваща от всичко. Единствената ми промяна е половин ампула хиалурон в устните. Слагам си я един път в годината. Всяко младо момиче има нещо изкуствено по себе си - дали ще е екстеншъни, гел лак на ноктите, това също са изкуствени неща. По целия свят си вършат корекции. Навън лекарите са доста положителни и намесата им не си проличава. А тук всички желаят да си наподобяват, да са идентични. Имат някакви идоли като плеймейтки и се стремят да наподобяват на тях. Много се нервирам, че бъркат плеймейтките с моделите и миските. Не съм срещу тях, само че разликата е голяма, а българинът не схваща ".

Венцислава си поставя хиалурон от пет години, по тази причина ѝ се костват неуместни нападките, при които демонстрират нейни фотоси “преди " и “сега ", на които тя наподобява по един и същи метод. На фрагментите отпреди две години отново е била при същата лекарка и отново с половин ампула хиалурон, няма разлика.

“Ако хората вложат цялата тази сила в нещо положително за България, могат да се създадат доста неща. Но те са се втренчили в тези устни, носове и така нататък, на всеки намират недостатъци. Не ме впечатляват. Който го е боязън от мечки, да не върви в гората. Щом съм си поставила главата в торбата, приела съм, че ще има и негативи. Не желая всички да ме харесват. Една жена би трябвало да има самочувствие, да успее да се запази като човек, да не бъде мачкана от мъже или подвластна от тях по някакъв метод. Оттам нататък дали ще ѝ разясняват устата, носа или нещо друго, все ще има защо да се заловен. Това са хора без работа и най-лошото е, че са дами на по 40-50 години, които евентуално имат дъщери на моята възраст и не знам по какъв начин не се срамят да пишат такива неща. Това е най-грозното ", споделя Венцислава пред.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР