Тя е работила със Слави Трифонов дълги години и най-после

...
Тя е работила със Слави Трифонов дълги години и най-после
Коментари Харесай

Балерина на Слави Трифонов взриви: Дойде моментът да разкрия истината за него!

Тя е работила със Слави Трифонов дълги години и най-сетне съобщи, че е пристигнал моментът, в който да разкрие цялата истина за него. Става дума за балерината от балет " Магаданс " - Ирина Стоименова, която е част от екипа на Дългия повече от десетилетие.

Ирина удостовери това, което знаем всички, а точно - чепатия манталитет на шефа си, който се устоя мъчно, изключително в случай че си човек, привикнал да шикалкави, да се скатава и да мързелува. Дългия освен не толерирал такива хора, а непосредствено им посочвал вратата и даже можел да ги изпрати с " плесници ", до момента в който бил още млад и здрав.

" Но има и друго, което е по-важното и то е, че Слави има положително сърце. Помня, когато репетирахме на стадиона " Васил Левски " за огромния концерт, на който ни валя дъжд като из ведро. Тогава Слави искаше да танцуваме по-напред, с цел да сме по-близо до него като пее и ние го изпълнихме. Тогава обаче заваля още по-силно и се намокрихме до кости, а той незабавно се извини и сподели да си танцуваме откъм гърба, с цел да не се разболеем. Той щял да седи начело, с Годжи ", споделя Ирина.

Балерината призна какъв брой е удовлетворена, че е имала шанса да е част от екипа, тъй като се е научила на отговорност и доста труд. Е, несъмнено, значително това е коствало персоналните й връзки в много връзки през годините, само че всеки живеел съгласно целите си.

Тагове: Ирина Стоименова Слави Трифонов Магаданс балерина балет концерт Годжи Васил Левски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР