Тя е призната за виновна по двете обвинения - за

...
Тя е призната за виновна по двете обвинения - за
Коментари Харесай

Кошмарът Й Се Сбъдна! Тикнаха Анита Мейзер Обратно Зад Решетките!

Тя е приета за отговорна по двете обвинявания - за рушвет и за причиняване по несъобразителност на гибелта на нейния брачен партньор, като за всяко от тях съдът е решил за заслужено да дефинира наказване отнемане от независимост в размер на 2 години.

По разпоредбите на групирането на санкции е несъмнено Мейзер да търпи отнемане от независимост за период от 2 години при общ режим в пандиза Сливен. Наложена ѝ е и санкция в размер на 4000 лева Уважен е цивилен иск в размер на 100 000 лева

" Припомняме, че Желева бе упрекната и предадена на съд за това, че на 14.08.2016 година, в град Варна, е предизвикала по несъобразителност гибелта на Николай Славов Димов и по същото време и място е предложила рушвет - сумата от 30 000 евро, на полицейски орган, с цел да не я задържи ", се прецизира в известието.

Първоначално Мейзер беше наказана на 3 години и 6 месеца за първото закононарушение и на 4 години и 6 месеца за второто, само че на по-късно присъдата беше понижена.

Културистът Николай Димов умря, откакто се задуши от " свински опашки ", сложени на врата от брачната половинка му. Разследването откри, че двамата желали да снимат клип, проявяващ силата на Димов, само че вместо това, той се задушил.

" Ники самичък се самоуби пред мен по несъобразителност. Любимият ми мъж си отиде на обичаната ми масажна маса. Моята виновност беше, че бях в дома си като неговата обичана асистентка ", сподели през сълзи Мейзер в последната си дума пред съда бизнесдамата.

Тя увери, че направила всичко допустимо да помогне на брачна половинка си, само че не съумяла. Призна само, че след гибелта му е направила " най-тъпите неща ", защото се паникьосала. Мейзер обаче отхвърля да е предложила рушвет на проверяващ служител на реда.

" Как е спал служителят на реда година и половина и с каква съвест?! Дори за секунда не ми е минавало да му давам рушвет. Какъв ми е той и какво зависеше от него. Знам от кое място ми пристигна всичко, само че не го разясня ", съобщи още тя.

Мейзер сподели още какъв брой е обичала брачна половинка си, споделяйки, че даже е обмисляла самоубийство след гибелта му.

" Ники имаше необичайно възприятие за комизъм. Правехме ексцентрични лудории на всички места, където ходихме по света. Съжалявам, че го няма и не знам какво ще върша, когато изляза от пандиза.Трябваше да се самоубия и да приключим като Ромео и Жулиета без никой да разбере какво се е случило. Бих умряла, с цел да го върна. Животът ми към този момент изгуби онази стойност. Сестра му дали би направила същото? Завиждаха ми поради Николай, тъй като бях обществената персона с най-хубавия мъж. Готова съм да отида при Ники, като умра почтено, а не като килърка. Трябва да си урод, с цел да убиеш някого. Ще се самоубия, в случай че бъда подредена до тях ", описа някогашната миска.

Тя се оплака на съда, че била най-демонизираната и дискриминираната жена в България, тъй като я наричали " циганка ", " лесбийка " и " килърка ". Въпреки това продължавала да усеща поддръжка и зад решетките, защото на рандеву ѝ идвали другари и представители на посолството на Съединени американски щати, защото тя има и американски паспорт.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР