Тя е прислужница, той - вдовецМария Бакалова стряска шефа на

...
Тя е прислужница, той - вдовецМария Бакалова стряска шефа на
Коментари Харесай

Мария Бакалова снима с шефа на Бонд

Тя е прислужница, той - вдовец

Мария Бакалова стряска шефа на Джеймс Бонд и това се случва в нов филм, който публично бе разгласен, че ще се снима. Нашата горделивост в Холивуд ще играе българска прислужница, която е наета от вдовец да се грижи за дома му и сина му. В ролята на вдовеца е Рори Киниър, който във филмите с Даниъл Крейг игра като един от шефовете на сътрудник 007, написа Телеграф. Той бе в ролята на сътрудник Танър и бе дясна ръка първо на героинята на Джуди Денч - митичната Ем, а след това и на героя на Рейф Файнс, който размени актрисата като новия шеф.

Филмът, в който Киниър и Бакалова се снимат, носи проектозаглавие „ Учейки се да дишаме под вода. И занапред следва да бъде сниман. Негов режисьор е непознатата с творчеството си у нас британка Ребека Форчън. Но тя е от най-големите активистки за проявлението по малките екрани на нещата от живота. Самата тя е аутист и дълго време не е била диагностицирана като такава. За кино лентата с дишането под вода се знае, че българската прислужница, в чиято роля е Бакалова , откакто влиза в фамилията на вдовеца и сина му, прекатурва с краката нагоре цялото им битие и даже съществено ги стряска и плаши.

За Рори Киниър е известно, че няма роднински връзки с холивудската звезда Грег Киниър. Рори доста нашумя около сериала „ Готика “, където игра ролята на Съществото - творението на доктор Франкенщайн. Той е част от трупата на Кралската Шекспирова компания и на английския народен спектакъл. Една от знаковите му функции е на Отело, за която има и награди. Има две деца от колежката си Пандора Колин, само че клюкарите в Лондон по този начин и не са съумели да схванат дали двамата са се женили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР