ТЯ е прекрасна, умна и е изградила изключително успешна кариера

...
ТЯ е прекрасна, умна и е изградила изключително успешна кариера
Коментари Харесай

Неуловимите послания, които „хамелеонът“ Лора Уудс изпраща по телевизията и как нейните пози в Insta разказват съвсем различна история

ТЯ е прелестна, интелигентна и е построила извънредно сполучлива кариера като състезателен специалист – и нещата са явно усилване на предавката отвън екрана за водещата Лора Уудс и нейния другар Адам Колард.

Лора, на 36 години, наподобява е жена, която се е отърсила от оковите на неприкосновеността на персоналния живот и към този момент не изпитва потребност да пази персоналния си живот изцяло в загадка.

Публикуването на фотоси от пътуването й до пистите с някогашния гражданин на Love Island Adam е доста изненадващо решение, като се има поради, че Лора един път разкри по какъв начин шерването на любовта й в обществените медии я „ изпълва с смут “.

Адам, на 27 години, и Лора бяха свързани за първи път през септември, когато разкрихме, че са се радвали на поредност от срещи.

Но Лора не бързаше да споделя персоналния си живот с почитателите.

Тя сподели: „ За всеки, който вижда тази част от мен, ме изпълва с смут. Звучи като нещо неприятно, само че единствено тъй като свързвам обществените медии и връзките по неприятен метод. Аз съм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР