Тя е поставена на 25-то място сред стоте най-сексапилни звезди

...
Тя е поставена на 25-то място сред стоте най-сексапилни звезди
Коментари Харесай

София Лорен - една легендарна жена става на 84!

Тя е сложена на 25-то място измежду стоте най-сексапилни звезди във филмовата история. Отдавна е считана за пример за женска хубост, а нейният работлив темперамент и мощна воля са образец за хиляди дами по света. Но София Лорен е не просто хубавица, тя е и мъдра дама, претърпяла доста, научила доста и потвърдила що е то същинска жена.

Атрисата има тежко детство. Тя израства без татко , откакто Рикардо Шиколоне я признава за своя щерка, само че отхвърля да се ожени за майка й Ромилда Вилани и я напуща по време на бременноста. Нещо, което по тези времена си е напряко скандално.

 София Лорен Getty

София прекарва детските си години със своята майка и по-малката си сестра Анна-Мария в рибарското населено място Поцуоли, близо до Неапол. През 1949 година бъдещата актриса взе участие в състезанието за хубост Мис Италия и заема второ място.

София започва кариерата си със серия от нискобюджетни комедии, като употребява името София Ладзаро. През 1961 година печели „ Оскар “ за Най-добра основна женска роля за кино лентата "Чочарка ", където си партнира с Жан-Пол Белмондо. 30 години по-късно печели „ Оскар “ и за изцяло творчество.

 София Лорен Getty

Наредена е 21-во място в Листата на Американския кино институт за "50-те велики екранни митове ". София има двама сина – Едуардо и Карло.

А самата актриса си признава, че ненавижда салоните за хубост и прави ноктите и косата си сама. Изключение е единствено, когато е на снимачната площадка.

 София Лорен Getty

Днес, в чест на нейния рожден ден, ви предлагаме да прочетете някои от най-вдъхновяващите мисли на иконичната София Лорен.

Към галерията >>>

Вижте още:
Ален Делон - безконечният сексимвол и образец за същински мъж Загадъчният живот на Мерилин Монро 10 незабравими цитата от безконечната Мерилин Монро
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР