Тя е подарък на пророчицата още приживе, казаха работниците в

...
Тя е подарък на пророчицата още приживе, казаха работниците в
Коментари Харесай

Чудо Или Провидение!? Великата Пророчица Ванга Е Жива! Ето Какво Се Случи В Къщата Й, Учените И Изледователите Са В Екстаз

Тя е подарък на пророчицата още приживе, споделиха служащите в музея. Не се знае обаче кой е същинският покровител. Има догатки, че Людмила Живкова, дъщерята на Тодор Живков, е същинският донор. Иконата е позната като

Сребърната, тъй като е с обков от чисто сребро. Пред нея в стаята за поклонение постоянно мъждука запалено кандилце със свещ. Тя в никакъв случай на загасва, настояват музейните служащи. Чудото е известно и на архиерейския наместник отец Ангел Кочев. Божият чиновник го изяснява с това, че духът на Ванга витае още в къщата и го поддържа жив.

Пламъкът свети от време на време в разнообразни цветове. Случвало се е той да е в жълто, само че при естествени бедствия или някакви значими събития е в яркочервено. Винаги по-късно стават някакви страшни неща. По пламъка петричани се ориентират за идните неприятни събития в България, настояват още музейните служащи. Освен чудесата в къщата на пророчицата, такива се случват и в цялата околност Рупите.

За нея се твърди, че е заредена със специфична сила. На въпроса за какво живее в местността Рупите, в миналото Ванга дала отговор: „ Имам несъмнено време какъв брой да заставам тук. Това място е доста изключително. Служи ми като батерия и от него аз черпя сила и мощ. Някога тук е горял заплашителен огън, а този било над нас крие една огромна загадка “. Хребетът, за който приказва ясновидката, в действителност е Кожух планина, нагорнище в Рупите. Според нея Кожух е ключът към разгадаване на античното ни минало. Ванга твърдяла, че там, където е кратерът, в миналото е имало огромен град, заровен под огнената лава.

Хората, които живели в него, били високи и едри, обличали се в тънки и блестящи като станиол облекла и били доста просветени. На територията на местността, която е част от Стоте национални туристически обекта, има минерални извори и басейни. В резултат от изригване на вулкан в Рупите се образуват магмени скали. От тях извира минерална вода с температура 75 градуса по Целзий. Тя потвърдено има лечебни свойства и оказва помощ при болести на храносмилателната система, ендокринно-обменни болести, а също и болести на опорно-двигателния уред, неврологични, гинекологични и кожни. Част от водата е каптирана и по водопровод е отведена до Петрич.

Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР