Тя е по-голяма от него с три години, макар да

...
Тя е по-голяма от него с три години, макар да
Коментари Харесай

"Винаги до мен", моли се Андреа! Близките й в шок: Ако и той я зареже, тя ще влезе в лудница! Откачила е по него!

Тя е по-голяма от него с три години, въпреки да не му проличава, тъй като наподобява прекомерно неустрашим и е с брада. Турският артист Емре Йозмен обаче е на 33 години, до момента в който Андреа е с навършени 36 лазарника. Да, възрастта е единствено цифра и нормално не е проблем, стига да нямаш напор от милиони последователки в страната си, а и отвън нея. Какъвто е казусът с Емре.

Знаем, че някогашната на Кубрат Пулев се срещна с артиста около професионални задължения и хлътна по него напряко над ушите. Двамата бяха дружно и на Нова година, а Андреа не стопира да пуска фотоси и любовни пояснения към изгората си. Помним, че с изключение на Кобрата, в сърцето й не е имало различен мъж и по тази причина околните й са извънредно обезпокоени.

Приятели на певицата разкриха, че фамилията й е в потрес от тази връзка и единствено се молят Йозмен да не я зареже. Защото в случай че това се случи, Андреа щяла да рухне дефинитивно.

" Психиката й още е нестабилна, що хапчета погълна... След Кубрат дълго време беше руина, а в този момент този го гледа все едно е наследник Божий. Лошото е, че на него му проличава, че обича живота, обича и дамите. Едва ли ще седи кротичък. А изневери ли й, зареже ли я, тя несъмнено може да отиде в лудницата. Затова и фамилията й трепери непрекъснато, нека не се случва това ", разясняват източниците.

И в действителност - нека артистът оправдае очакванията на Андреа и опровергае страховете на останалите.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: турски актьор Андреа емре йозмен Кобрата Кубрат Пулев влюбена снимки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР