Тя е плюс сайз модел и се гордее с това.

...
Тя е плюс сайз модел и се гордее с това.
Коментари Харесай

Сблъсък: От какво зависи самочувствието на жената?

Тя е плюс сайз модел и се гордее с това. Той е мъж, изповядващ Ред Пил идеологията, или национално казано - няма безрезервна любов, единствено ползи и външният тип е всичко. Ето какво си споделиха Неделчо Богданов и Веси Маринова:

Какви са днешните стандарти за хубост?

Веси: За мен персонално ясно избрани стандарти. Ако си слаба, си прекомерно слаба, в случай че си цялостно, си дебела, в случай че имаш корекции те подлагат на критика, само че в случай че не си коригирал някой минус ти се подиграват. Никога не можеш да угодиш на хората…

Неделчо: Говорим за времето на клонингите, само че даже и в предишното е било по този начин - дамите са си подражавали образно. Този избран вид дами с устните и останалите корекции се движат към един избран вид мъже, да вземем за пример футболисти. Масово хората не са в този балон. Да не приказваме, че въобще нямам доверие на фотосите в Instagram.

А вие какво показвате в Instagram?

Неделчо: Аз безусловно нищо не демонстрирам, хаха. Дебилни сторита и това е!

Веси: Аз демонстрирам елементи от живота си и самата себе си. Дори и да обработвам цветовете на фотографията, виждам да не си затулям минусите.

Как възприемате хейта?

Веси: Ако си образован човек ще осъзнаеш, че хейтът ти е необходим, с цел да се развиваш. От друга страна, би трябвало да осъзнаеш, че мнения от хора, които нямат нищо общо с теб, нямат никаква стойност.

Неделчо: 12 години получавам нечовечен хейт. Постепенно изчезна, само че моето мнение, че в случай че си нападателна персона може да си го търсиш, само че в случай че си пасивна персона, ще ти вреди на страстите, само че няма да го предизвикваш. При мъжете хейтът може да е помогне, само че при дамите провокира меланхолия, тъй че той не е потребен за нежния пол.

Колко зависи самочувствието от външния ни тип и до каква степен е вътрешно чувство?

Веси: Смятам, че е 50:50, тъй като за някои хора можеш да изглеждаш добре, а за други - не. Но, в случай че ти не се чувстваш красива и не влизаш решително в стаята, то няма по какъв начин да стане.

Неделчо: Така и при дамите си проличава доста по-ярко, в сравнение с при мъжете. Но и визията е доста значима. Колкото повече се бориш за добра визия, толкоз по-голямо е самочувствието. А какво е хубостта? Тя е общо усещане на всички за интервала, в който живеем - най-красивият човек е здравият човек. Чисто еволюционно си избираме какво харесваме.

Как да разберем дали сме красиви?

Неделчо: Разделяме хубостта на разположение и тяло. Ако нямаш странни белези, като нос, който рядко се среща, влизаш в рубрика " хубав ”. Разбира се, има и субективни характерности, поради които някой може да те хареса.

Най-голямата индикация е ползата от мъжете. Но има и дами, които просто дават индикации, че ще си легнат с теб - те също се радват на внимание, без значение дали са изключително красиви.

Веси: Ти самата, в случай че се запиташ дали си красива, това те прави по-малко привлекателна.

За страдание, самочувствието на дамата доста зависи от мъжкото внимание. 

Какво прави един мъж убеден и какво прави една жена уверена?

Веси: Според мен, най-големият тласък за увереността на мъжа е да знае, че може да завоюва една жена.

Неделчо: И двата пола получават увереността си по един и същи метод и това е, когато усещат предимство в кръга си. При мъжът е, когато е по-интелигентен, по-заможен, по съумя. Красотата при него не е толкоз значима. При дамата, превъзходството идва най-много от хубостта и от интелигентността.

Какви са комплексите при мъжете?

Неделчо: Като цяло мъжете са напълно смачкани и потиснати от край време. Страшно огромен кръг от моите другари не са във връзка и това им тежи. Това го има и при дамата. Стане ли на 27 стартира да мисли за мъж и за основаване на семейство. Преди този интервал дамата не желае мъжко наличие, тъй като то ѝ пречи да реализира задачите си. Но считам, че постоянно изпускате верния мъж, точно поради това.

Веси: Изпускаме го също, тъй като постоянно считаме, че можем да срещнем някой по-добър.

Неделчо: Да, това е хипергамия и е особено за дамите. Те постоянно желаят освен това. Преди обществените мрежи хипергамията е била единствено в кръга, в който си. Сега нещата стоят по различен метод. Затова мъжът завиждаше единствено на мъжете в личния си кръг, тъй като те са застрашени от това дамата да избере някой по-добър от теб. Сега дамите имат достъп до доста мъже, поради обществените мрежи, а мъжете се усещат още по-застрашени.

Трябва да имате поради, че до момента в който на дамите непрекъснато някой им написа и им прави похвали, това при нас не се случва. Ние не получаваме валидация, по този начин както дамите.

Защо изневеряват мъжете? Може ли повода да бъде една красива жена, която им е обърнала внимание?

Неделчо: Категорично може! Но мъжът в никакъв случай няма да остане с тази жена. Той единствено ще спи с нея - би трябвало да разграничаваме секса и връзката!

Защо сме толкоз фокусирани към външния тип в днешно време?

Неделчо: При нас мъжете е по този начин - ние сме фокусирани върху хубостта. В обществото се постановат стандарти и подлагаме на критика всеки, тъй като гледаме да го вкараме в  този дискурс.

Веси: Всичко идва от обществените мрежи - те постановиха тези стандарти. Едно време просто бяхме деца, играехме и никой не обсъждаше каква промяна желае да си направи.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР