Тя е първата жена на Христо Шопов, от която той

...
Тя е първата жена на Христо Шопов, от която той
Коментари Харесай

Първата жена на Христо Шопов с брутални разкрития: Той не може да си го държи в гащите, но не е насилник!

Тя е първата жена на Христо Шопов, от която той има първородната си щерка Невена. Невена пък е кака на младия Наум Шопов, който е дете от втория брак на артиста. След абсурда с комшийката, която сякаш бил заплашил с револвер, първата му обич - Александра Георгиева проговори.

Алекс, която е началник на балета в Берлин, съобщи, че Христо постоянно е бил вманиачен, пъклен откачен, само че в положителния смисъл и в никакъв случай не е бил принудител. Двамата и до през днешния ден са запазили положителните си връзки, а тя му е признателна, че е разрешил преди време щерка им да замине с нея в Германия, където Александра емигрира поради специалността си.

Тя споделя към този момент с усмивка, че Христо Шопов не може да си държи гащите вдигнати и е върл коцкар, напряко болен на тематика дами - тъкмо това поставило и завършек на любовта им, тъй като се скъсал да оножда свои последователки.

" Той е безвъзвратен, не бих издържала брак с него дълги години. Абсурд! Само да види някоя по-засукана " женска " и откача - до момента в който не си легне с нея, няма да миряса. Надявам се да се е кротнал с годините, само че почтено казано не го имам вяра. Това е природа, а на Христо си е такава - женкар до мозъка на костите. Със сигурност обаче бих декларирала, че принудител не е. Познавам го цялостен живот и в никакъв случай не съм виждала и първи проблясъци на експанзия у него ", споделя Александра Георгиева.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР