Тя е открита феминистка и лесбийка и подаде сигнал, че

...
Тя е открита феминистка и лесбийка и подаде сигнал, че
Коментари Харесай

Смъртни заплахи преследват звезда от Тайната вечеря на Олимпиадата

Тя е открита феминистка и лесбийка и подаде сигнал, че е цел на доста закани във виртуалното пространство

Диджей Барбара Бъч, която бе звезда на сцената с мил куин на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж, подаде тъжба за смъртни закани, киберагресия и обществени обиди, съобщи Агенция Франс Прес. Тя е открита феминистка и лесбийка и подаде сигнал, че е цел на доста закани във виртуалното пространство.

" Смъртни закани, закани за изтезаване и обезчестяване, антисемитски, хомофобски и сексистки обиди ", написа артистката в Инстаграм, която подаде тъжба посредством юриста си Одри Мселати, добавя Българска телеграфна агенция.

" В първия миг взех решение да не се въвличам и да оставя злобарите да се успокоят, само че известията, които получавам са все по-агресивни ", се отбрани французойката.

" Тези, които атакуват Барбара Бъч, го вършат, тъй като не одобряват, че тя съставлява Франция, тъй като е жена, лесбийка, с наднормено тегло и еврейка. Това е поради тяхната назадничавост ", сподели пред Агенция Франс Прес Одри Мселати.

" Атакувайки я, те нападат полезностите, правата и свободите във Франция ", добави юристът.

" За мен беше изключителна чест да вземам участие в церемонията по откриването на Париж 2024 като топ реализатор и да споделя визията си за празненството. Сърцето ми към момента е цялостно с наслада и ти благодаря за цялата обич и мощ, която ми даваш оттогава.

Както знаете, моят ангажимент постоянно е бил да карам всички да танцуват и по моя дребен метод да направя нация на дансинга. Чрез работата си на диджея и активизма си постоянно съм насърчавал любовта и приобщаването - за мен това ще избави света, даже когато той се разпада. Днес обаче съм цел на следващия - изключително принудителен - кибер тормоз. Въпреки че първоначално взех решение да не приказвам, с цел да оставя злобарите да се охладят, известията, които получавам са все по-екстремни Всичко това, тъй като имах достойнството да показва разнообразието на страната си посредством изкуство и музика, дружно с други актьори и реализатори, на които се удивлявам.

Каквото и да споделят някои, аз живея. Никога не съм се срамувала от това, което съм и поемам отговорност за всичко - в това число и за артистичния си избор. Цял живот отхвърлям да бъда жертва: няма да мълча.

Не ме е боязън от тези, които се крият зад екран, или псевдоним, да бълват омразата и разочарованията си. Ще се боря с тях без в никакъв случай да трептя.

Отдаден съм и съм горделив. Гордея се с това, което съм, с това, което съм и с това, което въплъщавам, както за обичаните ми хора, по този начин и за милиони французи. Моята Франция си е Франция! ", гласи цялото изказване на мил куин звездата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР