Тя е още на 27 години, но се говори, че

...
Тя е още на 27 години, но се говори, че
Коментари Харесай

Взрив: Няма да повярвате с кой милионер живее новата звезда на bTV Бесте Сабри! (ВИЖ ТУК)

Тя е още на 27 години, само че се приказва, че е новата звезда на Би Ти Ви. Младата Бесте Сабри от Шумен съумя да измести титулярките от съботно-неделния блок - Диана Любенова и Жени Марчева, и да заеме мястото им, дружно с сътрудника си Митьо Маринов.

В малкия екран я гледат с съмнение, а някои и с неприятно око, освен поради този факт, а и поради това, че живее с милионер. Бесте от години има връзка с предприемач милионер, който я глези като принцеса и задоволява всяко нейно предпочитание. Сабри кара кола за 150 бона и има в пъти по-луксозен живот от този, който водят известните й към този момент сътрудници в медията.

Двамата с Борислав се срещат, когато тя идва да живее в столицата от Шумен, където е работила в тамошен клон на Българска национална телевизия. Двойката пътува постоянно из света и посещава много екзотични местенца, а колежки на Бесте намерено й завиждат за това.

Припомняме, че Сабри беше стартирана от някогашния към този момент началник на новините - Антон Хекимян, който ненадейно се хвърли в борбата за кметския стол в столицата.

Зрителите към момента нямат огромни усещания от Бесте Сабри като водеща, а и тя е още при започване на кариерния си скок, тъй че ще забележим продължението отсега нататък.

Източник: Ретро

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg