Тя е Олена Зеленска – първа дама на Украйна, съпруга

...
Тя е Олена Зеленска – първа дама на Украйна, съпруга
Коментари Харесай

Олена Зеленска: Коя е първата дама на Украйна

Тя е Олена Зеленска – първа дама на Украйна, брачна половинка на президента Володомир Зеленски, майка на двете му деца и една от най-влиятелните дами в своята татковина.  

И до момента в който той постоянно е бил в светлината на прожекторите, Олена остава зад кулисите до пролетта на 2019 година, когато брачният партньор й е определен за президент на Украйна. Самата Олена споделя, че „ се усеща по-комфортно в сянка “. 

Въпреки това взема решението да поддържа брачна половинка си - както прочувствено, по този начин и физически, един до друг с него по време на формалните му визити.

И се трансформира в най-близкия и непрекъснат съдружник на украинския президент. 

В момента целият свят е вперил взор в постъпките и посланията на президента Зеленски. Той употребява обществените мрежи, с цел да поддържа своя народ, същото прави и брачната половинка му Олена.

След експлоадирането на войната, първата дама на Украйна употребява Instagram с цел да се обърне към своите сънародници: „ Скъпи мои хора, украинци! Гледам всички вас през днешния ден: всички, които виждам по малкия екран, по улиците, в интернет. Виждам вашите изявления и видеоклипове. И знаете ли какво? Вие сте невероятни. Гордея се, че пребивавам с вас и в една и съща държава… Днес няма да имам суматоха и сълзи. Ще бъда спокойна и уверена. Децата ми ме гледат. Ще бъда до тях. И до брачна половинка си. И с вас “.
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР