Тя е обявена за светска сватба на годината и ще

...
Тя е обявена за светска сватба на годината и ще
Коментари Харесай

Светска сватба на годината, помрачена от кралска драма - Хари „пренебрегва“, Камила „напрежение“ и огромната роля на Уилям

Тя е оповестена за световна женитба на годината и ще види най-богатия човек в Обединеното кралство под 40 години възела на грандиозна гала.

А мощните кралски връзки на херцога на Уестминстър наподобява значат, че няколко високопоставени членове на Фирмата са се оказали с предложения да го видят по какъв начин се дами за обичаната си Оливия Хенсън. Сватбата ще се състои единствено след няколко седмици на 7 юни в катедралата на Честър, което дава обещание да бъде грандиозна спекулация. Но наподобява, че скорошната кралска драма и даже случай отпреди повече от 20 години може да имат голямо значение за окончателния лист на присъстващите - изключително що се отнася до кралските особи.

Пренебрежението на принц Хари

Херцогът на Уестминстър, прочут също като Хю Гросвенър, е извънредно непосредствен до кралското семейство и е открил мощна връзка с принцовете Уилям и Хари.

Всъщност Хари беше посетител на обилния 21-ви рожден ден на Хю, който нашумя през януари 2012 година, откакто се организира в огромнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР