Тя е най-възрастната в имението на Ергенът. Мнозина я определяха

...
Тя е най-възрастната в имението на Ергенът. Мнозина я определяха
Коментари Харесай

Съвършено проста: 37-годишната Магдалена Томова показа, че няма грам обща култура!

Тя е най-възрастната в имението на " Ергенът ". Мнозина я определяха като най-надутата, а в този момент с цялостно съображение могат да настояват и че е най-простата. Да, не звучи добре, само че е реалност. Магдалена Томова сподели толкоз големи празнини в общата си просвета и такава чудовищна липса на познания от трети клас, че даже водещият Наум Шопов се изцъкли.

Добре, че Алек Младенов не присъстваше на играта, тъй като евентуално много щеше да се позамисли по отношение на любимката си. Маги Томова е на 37 години и нелепостите, които наговори по извънредно обикновени въпроси, са отчайващи.

Така да вземем за пример, блондито разгласи на висок глас, че България е президентска страна, тъй като господин президентът имал най-голяма власт. После с горделивост съобщи, че Христо Ботев е написал гениалното стихотворение " Опълченците на Шипка " и " заповяда " на река Марица оттук насетне да тече единствено на територията на родината ни.

Магито не се сети и за огромния Стефан Данаилов от паметния " Дами канят ", и направи още толкоз доста неуместни неточности, че към този момент им губим броя. Разбира се, другите моми също имаха голям брой пропуски, само че Томова е показвала най-голямо предимство...

В последна сметка тя заключи, че било по-важно да си добър човек, а и Алек надали си търсел " професорка ". Ти да видиш...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Магдалена Томова маги томова Ергенът Христо Ботев Иван Вазов президент
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР