Тя е най-сексапилната латина. Тя е певица, актриса, танцьор, хореограф,

...
Тя е най-сексапилната латина. Тя е певица, актриса, танцьор, хореограф,
Коментари Харесай

Велика и все по-секси: Джей Ло на 53!

Тя е най-сексапилната латина. Тя е певица, актриса, танцьор, хореограф, дизайнер и фешън икона. Тя е огнената Джей Ло.

Дженифър се ражда в Бронкс, Ню Йорк, на 24 юли през 1969 година. Родителите ѝ са емигранти от Пуерто Рико. Баща ѝ е компютърен механик, а майка ѝ - учителка в детска градина.

В учебно заведение е отдадена на спорта и през тийнейджърските си години играе софтбол и тенис. Изявява се и като гимнастичка.

След като приключва девическа гимназия, работи за малко като секретарка в адвокатска адвокатска фирма. Но признава, че вътрешно усеща, че това не е нейното занятие.

Силно запалена по танците, тя взима вечерни уроци и не след дълго се отхвърля от работата в офис. Майка ѝ обаче не поддържа решението ѝ да преследва фантазията си за пробив във шоубизнеса, заради което Джей Ло напуща дома си, когато е единствено на 18 години.

Пробивът на Дженифър идва през 1990 година, когато е наета за танцьорка в продукцията на на Фокс In Living Color. По същото време тя се причислява и към танцьорките на Джанет Джексън.

Следват функции в сериалите South Central, Second Chance и Hotel Malibu. Не закъснява и дебютът ѝ на огромния екран. Той е през 1995 година и е в лентата Mi familia. Последван е от функции във филмите "Влакът трезор " и "Джак ".

"Селена " (1997) обаче е кинопродукцията, която трансформира Джей Ло в звезда.

Превъплъщението ѝ носи номинация за "Златен Глобус " и я трансформира в първата актриса от латиноамерикански генезис, която получа повече от 1 милион $ хонорар за филм.

Следват "Анаконда " (1997), "Обратен завой " (1997), "Извън надзор " (1998), "Клетката " (2000), "Сватбеният сътрудник " (2001), "Достатъчно " (2002), "Петзвезден романс " (2002), "Трудна свалка " (2003), "Ще танцуваме ли? " (2004), "Свекървище " (2005), "Граничен град " (2007), "Паркър " (2013) и други.

2001 година е една от най-успешните в професионален проект за Джей Ло. Тогава лентата с нейно присъединяване "Сватбеният сътрудник " се трансформира в най-гледания филм в Съединени американски щати, а нейният албум "Джей Ло " е номер 1 в класацията на Billboard Top 200. Така Дженифър Лопес стана първата жена, която има по едно и също време номер 1 филм и номер 1 албум в една и съща седмица.



Няма по какъв начин да не отбележим, че музикалната кариера на Джей Ло е още по-успешна от филмовата ѝ.

Тя започва през 1999 година като поп/R&B-изпълнителка. Първият ѝ албум излиза през 1999-а година - On the 6.

Следват албумите J.Lo (2001 г.), J To Tha L-O! The Remixes (2002 г.), This is me…then (2002 г.), Rebirth (2005 г.), Como ama Una Mujer (2007 г.), Brave (2007 г.), Love?(2011) Dance Again... the Hits (2012), A.K.A. (2014 г.) и Por Primera Vez (2018).



Състоянието на звездата се равнява на 250 милиона $, а списание "Форбс " я разгласи за най-влиятелната звезда в света преди няколко години.

A post shared by (@jlo) on Oct 31, 2018 at 9:43am PDT

Личният живот на Джей Ло е не по-малко завладяващ...

През 1997 година тя се омъжва за кубинеца Оджани Ноа, само че бракът им трае една година. Следва двегодишна връзка със скандалния рапър Пъф Деди.

Скоро след бурната история с артиста тя изненадващо се омъжва за своя танцьор и хореограф Крис Джъд, с който се среща на фотосите на клипа към Love Don't Cost а Thing.

И този брак е къс и те се развеждат след по-малко от две години.

През октомври 2002 година Джей Ло се сгодява за Бен Афлек. Но, уви, приказката им няма благополучен край и през 2004 година двойката се разделя.

На 5 юни 2004 година певицата се омъжва за Марк Антъни на загадка гала. Четири години по-късно се раждат близнаците им и наподобява като че ли на латино дивата най-сетне ѝ е провървяло в любовта. Но щастието в персонален проект, за което тя по този начин копнее, не трае дълго и през 2011 година и този брак на Лопес се разпада.

Към днешна дата актрисата и певица е щастливо обвързана. След като напусна годеника си Алекс Родригес, с който споделяше един покрив от 2017 до 2021 година, тя възроди любовта си с Бен Афлек, а единствено преди броени дни светът научи, че двамата са си споделили "Да ". И тъкмо, по този начин, през днешния ден към този момент Джей Ло към този момент не е Лопес, а Дженифър Афлек.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР