Тя е на четвърто място в листата на левицатаПартията на

...
Тя е на четвърто място в листата на левицатаПартията на
Коментари Харесай

„Възраждане“ изгуби и Цвета Галунова

Тя е на четвърто място в листата на левицата

Партията на Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, изгуби още един от депутатите си.

Става въпрос за някогашната национална представителка Цвета Галунова, която е отишла в редиците на Българска социалистическа партия във Велико Търново. Казано с други думи, тя към този момент е социалистка.

От Българска социалистическа партия издават, че влиза в листата на партията във Велико Търново от гражданската квота.

Младата шахматистка бе измежду имената в края на предишния парламент, спрягани като евентуален разколник от партията на Копейкин, откакто Елена Гунчева я напусна.

Галунова остана до последно с сътрудниците си от „ Възраждане “ и не напусна Костадин Костадинов, само че към този момент е в редиците на Българска социалистическа партия. Тя е на четвърто място в листата на Българска социалистическа партия във Велико Търново.

Междувременно стана ясно, че водачът на „ Възраждане “ – Костя Копейкин се е сдушил с известна персона от футболните среди. Става въпрос за фамозния футболен почитател Димитър Ангелов-Дучето е в неофициалния избирателен щаб на партията на Костя Копейкин. За това сигнализираха левскари и даже разгласиха фотоси от турското кафене в столицата, в което двамата разискват политиката на една маса.

Запознати разкриват, че Дучето е дал заричане на Костя Копейкин, че ще задейства фенските маси в интерес на националистите русофили. За никого не е загадка, че преди време той бе главатар на бранш „ Г “ и учреди десетки фенклубове на „ алените “.
`);breakcase width
Източник: lupa.bg
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР