Тя е на 53, но все още притежава тяло, с

...
Тя е на 53, но все още притежава тяло, с
Коментари Харесай

Ел Макферсън е суперсекси, макар и на 53

Тя е на 53, само че към момента има тяло, с което може да комплексира редица 20-годишни свои колежки. Да, приказваме за изящната Ел Макферсън, която преди дни се разноски по бански и подсети на света за какво прякорът й е Тялото. Бързаме да отговорим на въпроса, който имаме вяра се върти в съзнанието ви, гледайки фотосите на 53-годишната Ел – хубавицата дължи фигурата си на любовта си към рисковите спортове.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on Jan 3, 2018 at 2:07pm PST

''Стремя се да отстранявам най-малко по 45 минути дневно за спорт, който се практикува навън. Обожавам падълборда, сърфа и водните ски ", показа наскоро Макферсън. Ел разкрива още, че една от обичаните й интензивности е да тича боса по плажа наоколо до дома си в Маями.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on Jan 2, 2018 at 3:17pm PST

Що се отнася до храната, Ел следва алкалната диета, която понижава киселинността на тялото. Освен това Макферсън пие по три литра вода дневно и обожава плодовите смутита.



Снимките на сексапилната Ел по бански са от 31 декември и са направени от съобразителни папараци на плаж на Бахамите. Красавицата е сама на фотосите, тъй че не стана ясно с кого тя е изпратила 2017-а. Предполага се, че Ел е на отмора с другари, а не със брачна половинка си Джефри Соуфър, тъй като в средата на годината стана ясно, че двамата са разграничени. Според медиите повода за раздялата били многочислените изневери на Джефри с разнообразни дами. Припомняме ви, че Макферсън и Соуфър подписаха брак преди пет години. Двамата нямат общи деца, само че топмоделът има двама сина от предходния си сътрудник Арпад Бюсон - Флин на 19 години и Аурелиус на 14.



woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР