Тя е на 42 години, но определено удари в земята

...
Тя е на 42 години, но определено удари в земята
Коментари Харесай

Мечтали сте да видите г@лите г@рди на Диляна Попова?! Ами, вижте ги!

Тя е на 42 години, само че несъмнено удари в земята доста 20-годишни девойки, да не приказваме пък за изкуствените силиконки и племейтки, наподобяващи на бостански плашила... Диляна Попова направи това, за което не един мъж си е мечтал. А точно - сподели г@лите си г@рди, на които до неотдавна се радваха единствено Асен Блатечки и новото й гадже Лъчезар Захариев.

Манекенката, която е в разцвета на силите и хубостта си, очевидно си е дала сметка, че не всеки път ще е по този начин и може би по тази причина склони да се снима без сутиен - нещо, което до неотдавна непрекъснато отхвърляше.

Кадрите са в действителност красиви и супер издържани, като в тях не може да се открие и грам долнопробност. Самата Диляна призна, че ненавижда пошлостта и вулгаризма, както и манията на дамите да се трансформират в еднотипни " надуваеми кукли ".

" Това се трансформира в една страховита мода, даже в болестно положение, което ме плаши. Какво му е хубавото устата ти да заема повече от половината ти лице и едвам да се храниш с нея, а з@дникът ти да е с тройни размери на естественото?! Ами грозно е, хора ", споделя Диляна Попова.

Самата тя е споделяла, че някой ден, когато има потребност, ще поправя нещо по себе си, само че ще го направи по този начин, че да е естетично издържано и да е най-много покрай същинското й Аз.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Лъчезар Захариев сутиен силиконки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР