Тя е на 38 години, но няма 20-годишна или дори

...
Тя е на 38 години, но няма 20-годишна или дори
Коментари Харесай

Взриви: Горещата Биляна Йотовска подпали мрежата, както никога!

Тя е на 38 години, само че няма 20-годишна или даже ученичка, която да й се опре на визията. Наричат я от " парещата " до " чук " и все с възхита. Да, приказваме за Биляна Йотовска, която умерено можем да назоваваме и просто като " Тялото ".

Както знаем, Йотовска постоянно дава препоръки и насоки на почитателите си, както за фитнес стратегии, по този начин и за хранене, което да докара до съвършената фигура. Е, няма по какъв начин да е тъкмо като нейната, тъй като, с цел да се докара до тази визия, тя е работила над себе си повече от 15 години и то настойчиво. Но книгите и уроците й несъмнено работят.



Сега обаче на потребителите никак не им е до уроци, тъй като останаха безмълвни пред фотосите на Биляна от Малдивите и по-точно на това, което е на тях. Няма такова тяло, потвърди Йотовска за енти път, а мъжът й стана обект на неприкрита злоба от страна на стотици.



" Какъв е тоя, дето я оправя тая кокона, бе?! Ох, да съм на негово място, котьооо! Тази и на 50 като стане, отново ще е къртач и ще разрушава щерките си с визия ", разясняват разгорещени мъже в нета. А дамите даже не се пробват да скрият благородната си и не до такава степен благородна злоба към Биляна.



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР