Тя е на 24 години от Пловдив. Не крие раните

...
Тя е на 24 години от Пловдив. Не крие раните
Коментари Харесай

Тръба, отвертка и пистолет! Млада майка е пребита жестоко от съпруга си ВИДЕО

Тя е на 24 години от Пловдив. Не крие раните си, само че крие самоличността си.

„ И извади револвера и стреля против мен …И стартира с адската завист, с токати да ме удря в гръдния панер. Каза, че за всеки следващ неверен опит ще ме дупчи с една отвертка, която изкара отново от багажника и то по този начин стана…По ръцете, по краката… “

Това не е сюжет за филм на ужасите, а историята на една млада майка. Твърди, че е пребита от брачна половинка си. Разговаряме с нея минути преди да бъде отведена на място, където към този момент ѝ е обезпечена отбрана. Разбираме, че момичето  е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Родителите на младото момиче не желаят дават публичност на случилото се с щерка им досега, в който виждат констатацията на правосъдния доктор, който дефинира положението на щерка им като лека телесна щета.





„ Значи би трябвало човек да почине, да се случи най-лошото, с цел да може да се написа, че повредата е или междинна, или тежка повреда… Не желаем, в случай че някой разбере за кое момиче става въпрос да се разгласяват нейни фотоси. Ние си споделяме истината, с цел да има правдивост. Просто това е нейното предпочитание. Много е смутена, душевен. “, споделя майката на момичето.

Колко леко е потърпевша младата жена? И по какъв начин се стига дотук?

„ Всичко се случи в Германия, когато  отпътувах със брачна половинка ми. Употребяваше опиати. Така стана, че той видя някакви клипчета в Телеграм, обаче аз нито имам такива клипчета и фотоси, тъй като от 2019-та съм с него и постоянно до момента съм била компактно до него. Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала и не съм ходила по непознати мъже и той тогава се ядоса още повече  и стартира да ме удря. И аз взех решение, с цел да може да се спре,  да не се стига до тази обстановка, в която съм сега, пребита от главата до петите… Реших да му споделям това, което той желае да чуе. “, споделя младата жена.

Случва се на безлюдни места. Без очевидци. Тормозът продължава близо три дни, споделя момичето.

 

„ И тогава извади револвера и стреля против мен. Побесня и ме бутна в равнищата. И стартира с адската завист, с токати да ме удря в гръдния панер и аз допускам, че оттова са ми тези счупените ребра. Изкара от багажника на колата една железна тръба, при всеки въпрос, на който не му отговоря, да ме удря в двата крайници. Отидохме на друга равнища. Там искаше да му отворя някакъв профил. Видя  просто някакво момиче и реши, че това е моя профил. И искаше да му отворя, обаче аз нито имам ключова дума, нито потребителско име, с цел да влезна. И в продължение на час и половина- два, се пробвах. И тогава сподели, че за всеки следващ неверен опит ще ме дупчи с една отвертка…

-Как издържаш на тази болежка?

Нямах избор, нямах къде да избягам. “

Часове по -късно тя съумява да избяга и се свързва с родителите си.

„ Обади се през нощта, на Богородица. Каза, че бяга, тъй като е заплашен живота й. “, споделя майка й.

Изпраща ѝ пари за самолетен билет. Ден по-късно я посрещат на летището в София.

„ И като я видяхме… Не можахме да я познаем. Бита, насинена… Окото ѝ… Надупчена с шило, с отвертка. Ръцете, краката бити с железна тръба. Унищожено детето ни… А тук лекарят е писал лека телесна щета. Просто се радваме, че се прибра жива, тъй като вика: „ Мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме. Да ме изядат кучетата, нямаше да ме докарат дори у дома с ковчег… “

 

Кой е брачният партньор на  щерка им?  27-годишният Денис има богато престъпно минало. Запознава се с нея, откакто излиза от пандиза. Заедно са четири години.  Тя твърди, че през годините постоянно ѝ е посягал. Разполагаме със записи, предоставени от негови другари, в които той насочва закани за ликвидиране.



„ Само желая едно да кажа, ще направя ликвидиране. Невиждано до в този момент. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували, с камъни, на дъното на някое пловдивско езеро. По принцип, за ликвидиране е 20-30- години, до живот. Аз минавам под 20, тъй като си признавам виновността. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър юрист, 15 години. В най-лошия случай, с работа, предварително, на 10-тата година съм вънка. За мен живота още веднъж продължава, но аз съм победил. “, споделя Денис пред другари.

Със съдействието на екипа ни той беше арестуван от пловдивските криминалисти. Арестът, който ви демонстрираме е в дома на майка му в Йоаким Груево часове откакто се прибра от Германия. Докато пътуваше към родното си място, успяхме да проведем няколко диалога с него по телефона.



  " -Кой се е свързал с вас? Тя или някой различен? Защото аз нямам доверие да е тя?

-Това няма значение … Защо се стига дотук? Каква е повода за такава свирепост?

-Защо си мислите, че се е стигнало до това нещо, в случай че всичко е ок и т.н…

-Случвало ли се е и различен път да и посягате?

Всичко което се е случило в Германия си остава в Германия… “, дребна част от диалога ни с Денис.



Час преди да бъде арестуван по наша информация, Денис се е скарал и е наранил майка си. Той е в ареста за 72 часа. Предстои прокуратурата да изиска от съда най-тежката мярка за неотклонение за младия мъж. Следва продължение!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР