Тя е мултимилионер, изградил се сам с блестяща телевизионна кариера,

...
Тя е мултимилионер, изградил се сам с блестяща телевизионна кариера,
Коментари Харесай

Сара Дейвис от Dragons` Den за реакцията на съпруга на бруталното предизвикателство на Comic Relief

Тя е мултимилионер, построил се самичък с блестяща телевизионна кариера, тъй че не е чудно, че за Сара Дейвис MBE „ неуспехът не е алтернатива ”.

39-годишната кралица на занаятите завоюва удивителните £37 милиона положение, като впрегна своя пионерски дух, увереност и добра старомодна храброст, с цел да построи бизнес кариера. Сега звездата от Dragons' Den Сара се надява, че същият метод на мислене ще я води в най-тежката й задача до момента – 50-километров преход за Comic Relief през Арктическия кръг, дружно с сътрудника Джорди Вики Патисън, DJ Лора Уитмор и британската лъвица Алекс Скот.

„ Аз съм твърдо уверена, че действителното прекосяване през всичко е просто разсъдък над материята “, споделя Сара решително. „ Просто би трябвало да го направиш. “ Тя приказва малко откакто приключи първия си и финален урок по ски в The Snow Center в Лондон.

„ Ще се радвате да знаете, че имахме двучасово образование и те са на път да ни опаковат отидохме до Арктическия кръг, с цел да се оправяме сами “, смее се Сара. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР