Тя е момиче, което може всичко. Да спечели титлата за

...
Тя е момиче, което може всичко. Да спечели титлата за
Коментари Харесай

Ромина Тасевска: Телевизията изтощава много – излизаш на екрана за два-три часа, но преди това си се подготвял доста

Тя е момиче, което може всичко. Да завоюва купата за най-красива българка, да роди три деца и да ги гледа добре, да бъде панелист при Гала и тъкмо тогава, когато й е елементарно и прелестно, да скочи на един напълно нов терен.

" Имах доста добра подготовка в " На кафе “. Смятам, че всеки, който е минал оттова, е подготвен да покорява още по-високи върхове. Защото в действителност това, което правихме в " На кафе “ всеки ден е доста динамично. Съобразяваме се доста с сътрудниците си. А Гала е прелестен водещ и доста добре ни обединяваше. Мисля, че ще се оправя добре с новата ми позиция като водещ на " Съдебен спор “. Тя ще ми лишава по-малко време, тъй като снимаме в събота “, споделя пред NOVA Ромина Тасевска и добавя, че в новото й амплоа й следва да опише доста тежки житейски истории.

" Хората идват и желаят състрадание и внимание. Те идват, с цел да се почувстват обичани. Много значимо е по какъв начин ще проведеш диалогът, с цел да може индивидът да си каже какво му тежи. Защото те идват с един проблем, само че лека бавно ти изваждаш нескрито същинските им проблеми и това, което ги изтезава. И се стараеш да им окажеш помощ “, споделя новата водеща и разкрива, че историите в предаването не са нагласени, само че са толкоз неуместни за част от феновете, че наподобяват като неистинен. " А това са в действителност проблемите на 80% от хората в България. Нана дълго време търсеше човек, който да продължи нейното дело. Защото самата тя търси нови провокации. Знаете, че живее в Америка. От NOVA ми се обадиха и ме попитаха дали желая да отида на кастинг. По това време бях на мач на Дарко и беше пъклен шумно. За да приключа диалога по-бързо, одобрих да отида на кастинг. Но мисля, че попадам на точното място, тъй като хората, които ме познават, знаят, че съм доста прочувствен човек и обичам да влизам в обувките на другите и в случай че мога, да оказа помощ. А в " Съдебен спор “ ние освен описваме историите на хората, само че им оказваме помощ, по един или различен метод “, безапелационна е Ромина Тасевска.

Ромина споделя, че децата й не са били изключително очаровани от новата й работа, тъй като не са осведомени в елементи с предаването. От друга страна я подкрепили, тъй като ще имат повече време дружно и ще им оказва помощ повече с домашните.

" Телевизията изтощава доста – излизаш на екрана за два-три часа, само че преди този момент си се подготвял много време и много си прочел “, споделя Ромина.

" Съдебен спор “ ще бъде моето четвърто дете “, разкрива новата водеща на правосъдното предаване. Ще се грижа за него, ще го развъртвам, ще го дисциплинирам, ще му оказвам помощ.. А Нана е толкоз откровен, мил и прочувствен човек. На кастинга ме посъветва да бъда себе си, тъй като ние се познаваме, а от позицията на медията може да реши до каква степен ставам за това предаване. Каза ми да бъда съчувствена, само че след това да се " шетам “ от всяка история, тъй като проблемите на хората в действителност са доста тежки. А в случай че работата те натоварва, това се придвижва и вкъщи. Първите излъчвания се справях добре, тъй като бях доста обезпокоена и мислех чисто механически къде да се нареждам, тъй че да не преча на камерите. Дори не си припомням кое беше първото предаване… Помня единствено по какъв начин влязох в студиото и по-късно излязох. А какво се е случило ще забележим днес… “, споделя Ромина Тасевска и разяснява, че не измества Нана, тъй като тя е в сърцата на всички фенове. " Аз просто не преставам това, което тя желае да завещае и да се занимава с друго. Колкото и да си приличаме чисто образно, ние сме разнообразни хора. Няма да бъда Нана, нито ще се старая да я копирам. Аз имам друга емоционалност и съм малко по-тактична. Ще се опитам да предразположа хората, тъй че да си кажат защо им е мъчително и да помогнем на феновете, в случай че се припознаят в някоя история. Знам, че ще ми бъде мъчно, изключително с упованията, които имат феновете. Надявам се да ги оправдая! “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР