Тя е модел, водеща,инфлуенсър и носителка на титлата ,,Lady Universe

...
Тя е модел, водеща,инфлуенсър и носителка на титлата ,,Lady Universe
Коментари Харесай

Емилия Иванова: За мен е чест да съм носителка на титлата ,,Lady Universe” 2020

Тя е модел, водеща,инфлуенсър и носителка на купата,,Lady Universe 2020 “.Тя е Емилия Иванова.Корените на Емилия са от Украйна, само че живее от дребна в България. Емилия се радва на огромна известност в обществената мрежа,,Инстаграм”, където има над 60 хиляди почитатели.Ето по какъв начин отговори тя на особено заложените ѝ въпроси от уеб страницата Bulgarianews.bg.



1. Ако можеше да върнеш времето обратно, какво би трансформирала?
– Бих била по смела и решителна.

2. Хорското мнение оказвало ли е въздействие върху теб?
– Зависи от хората. Мнението/съветите на околните ми хора постоянно ще имат значение за мен. За всички останали мога да кажа, колкото хора, толкоз и отзиви, не мога да обръщам внимание и да угодя на всеки.

3. Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?
– Да няма бездомни хора и животинки.

4. Какво ще кажеш на хората, които не имаха вяра, че ще успееш и ще стигнеш дотук?
– Ще им кажа, че съм им признателна, че се съмняваха в мен, тъй като това ме подтикна да работя двойно по-упорито и да стигна двойно по-далеч от колкото чаках. И към момента не преставам.



5. Каква е тайната на триумфа ти?
– Тайната на триумфа ми е, че доста мъчно се отхвърлям.Колкото и да не се получава нещо, в случай че съм си споделила, че ще стане, с труд и отдаденост постоянно се получава.

6. Каква е твоята рецепта за благополучен живот?
– Щастието за всеки е друго. Моето благополучие е аз и околните ми да сме здрави, сплотени и да знам, че постоянно имам тяхната поддръжка, както и те моята.

7. С какво искаш да те запомнят хората?
– Не желая да ме запомнят с нищо друго с изключение на с доброта. Това за мен е най-важната линия на всеки човек.

8. Има ли нещо, за което съжаляваш?
– По-скоро не.



9. Попречи ли Covid-19 на твоята работа?
– От позиция на модата ми попречи, тъй като огромна част от ревютата и стилните задължения, в които трябваше да вземам участие бяха отсрочени. От позиция на SMM организацията не, даже в противен случай, защото всичко се цифровизира.

10.Какво би споделила на младите,които потеглят занапред да се занимават с маркетинг в обществените мрежи?
– Хаха, да се заредят с самообладание, предпочитание и мотивация.

11.Какво да чакаме от теб през тази година?
– Аз ще не преставам да развъртвам себе си, своя Инстаграм и бизнеса ми. В момента работя по един доста забавен план, само че когато стане публично ще ви разкрия защо става въпрос.

12.Разкажи ни малко повече за твоите занимания?Как минава един твой ден?
– При мен постоянно е цялостна лудница!
Заради разнородните ми занимания и увлечения, всеки мой ден минава друго. Има дни, в които съм отдадена напълно на работата във компанията ми и да върша маркетинг акции, статистики и т.н В други дни имам фешън задължения. Разбира се, се старая да извозвам време с близки и другари, да спортувам и да се развъртвам интелектуално. Разнобразието в всекидневието ми оказва помощ да не се отекчавам и всеки ден ми е премеждие.



13.Как се става сполучлив инфлуенсър?
– За да си сполучлив инфлуенсър би трябвало да имаш забавен живот и да си забавен човек. Да има с какво да си потребен на почитателите си и да споделяш с тях.

14.Какви препоръки би дала за развиване на Инстаграм профил?
– Всеки, който желае да развива Инстаграм профила си го поучавам да приказва за това което обича, да приказва за това което схваща и в което е добър. Да влага усърдие и креативност, в основаването на постовете, които разгласява. Да бъде персона, която да служи за образец на аудиторията и най-много да обръща внимание на почитателите си, тъй като без тях той е нищо.

15.Забелязваме,че с изключение на сполучлив инфлуенсър се занимаваш и с моделство. Какво те възпламени в модата?
– Аз съм модел доста отпреди да съм инфлуенсър. Благодарение на моделството и това, че давам препоръки на девойките, които желаят да се развиват в стилната промишленост, аз станах известна и в Инстаграм.
Точно какво ме възпламени в модата не мога да кажа, знам единствено, че не мога да си показва живот, в който да не съм модел!

16.През 2020-та година завоюва интернационалния конкурс,,Lady Universe”. Какво значи това за теб?
–,,Lady Universe” за мен значи самопризнание от всички хора, които се занимават с кастингите и подбора на участничките от целия свят. Признание от моите почитатели в Инстаграм, тъй като тяхната поддръжка и вярата им в мен ми осигуриха успеха.

Изключително съм признателна на Цвети Разложка- собственичката на Lady Universe, за тази опция да нося купата и това влиятелно звание.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР