Тя е модел, певица, телевизионна звезда, актриса. Тялото ѝ е

...
Тя е модел, певица, телевизионна звезда, актриса. Тялото ѝ е
Коментари Харесай

Аржентинска дива стимулира безмилостния Меси

Тя е модел, певица, телевизионна звезда, актриса. Тялото ѝ е изваяно от боговете, само че това, което я прави същински неустоима за мъжете е пристрастеността ѝ към футбола и по тъкмо към националния тим на Аржентина, и мегазвездата на отбора Лионел Меси.

Дорисмар (сценичното име на Дора б.р.) се старае да не пропуща мач на “гаучосите”, а също по този начин постоянно участва и на срещите на клубния тим на 30-годишния нападател – Барселона.

Преди решителната борба с Еквадор за класиране на международното състезание в Русия през 2018 година, тя даде спомагателен тласък на обичания си отбор и на "безмилостния " Лео.

"Искам те неукротим и безсърдечен довечера. Победата ще бъде най-желаният ми подарък ", написа брюнетката в обществените мрежи към фотография на Меси.

Красавицата има вяра, че моментът за купа от международното състезание за Меси и компания е настъпил и чака с неспокойствие Мондиала.

Освен, че превзема мъжките сърца единствено с усмивка, където и да се появи, тя обича да изкарва на показ обилните си форми и постоянно се снима полугола или чисто гола в разнообразни фотосесии, в това число и за списанието “Playboy”.

Няма метод да не надникнете в галерията ни, с цел да се насладите на аржентинската нотка съблазън у неотразимата Дорисмар. Няма да съжалявате.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР