Тя е модел, актриса и майка. Освен, че е едно

...
Тя е модел, актриса и майка. Освен, че е едно
Коментари Харесай

Диляна Попова в нейната най-любима роля - тази на майката


Тя е модел, актриса и майка. Освен, че е едно от най-красивите лица на актуалното българско, тя е и измежду най-известните ни и сполучливите модели.

Казва, че в никакъв случай не си е поставяла съответни цели. Вярва, че всеки има последна точка, до която би трябвало да стигне. Може би от време на време избира по-дългия и сложен път, само че знае, че е по-добре да го извърви сама.

Тя е постигнала не малко триумфи, само че най-големият се споделя Борил.
Представяме ви – дамата, която има разнообразни функции, само че най-любимата й е тази на майката.

Диляна извършва и основната роля в епизод 35 на цифровата поредност.

Тя е извънредно блага, скромна и естествена. Това е усещането, което оставя у нас още при първа среща, а работата с нея е същинско наслаждение.

С нея беше и огромната й обич – Борил
, който прояви самообладание през целия снимачен развой. Освен това прояви интерес да застане пред камерата ни и да ни каже какво го вълнува, какво обича да прави и защо мечтае.

Връзката сред тях е същинска и мощна, макар че Диляна има голям брой задължения, поради които постоянно й се постанова да се разделят.

Самата тя в никакъв случай не се е вслушвала в препоръки, даже на родителите й и се пробва да дава независимост на Борил, само че си дава сметка, че този метод не постоянно е верният, защото децата имат потребност от рамки, а свободата на избор може да бъде в тежест за тях.

Вълнува ме всичко това, което вълнува него. Той се потапя в други светове, които са непознати за мен, само че му дават доста “, споделя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР