Тя е млада, много по-млада от него, но ясно показа,

...
Тя е млада, много по-млада от него, но ясно показа,
Коментари Харесай

Бомба: Ивелина Чоева смрази Сашо Кадиев!

Тя е млада, доста по-млада от него, само че ясно сподели, че има темперамент. Става дума за моделката Ивелина Чоева, половинката на Сашо Кадиев. Двамата са дружно към този момент много време и до момента всеки смяташе, че Мамин Сашко си е намерил сгодна женица - тиха, послушна, търпелива, всеразбираща...

Причина за това бяха случаите, в които Ивелина бе забелязвана да заплаща сметките в ресторант, до момента в който Сашко просто директория и бяга... Е, всяко самообладание си има граници, в това число и това на Чоева. Младата хубавица безусловно смразила обичания си преди дни, когато му дала да разбере, че не е някогашната му. И че няма да живее с него по този начин, както го направи Таня Тончева.

Знаем, че Таня роди дете на Сашо, даде му най-хубавите си години, само че по този начин и не получи нищо от него - даже автограф в гражданското, с който да узаконят връзката си. Синът на Катето Евро не желае и да чуе за брак, тъй като си тачел свободата.

Точно тук обаче е препъни камъкът във връзката му с Ивелина, тъй като моделката държала на традициите и сигурността.

" Да, чудесно знам, че никой не е застрахован от бракоразвод. Мога да се разведа и аз някой ден, само че преди този момент желая да знам, че съм го направила като хората - омъжила съм се, имам дете и по този начин нататък... Несериозно ми звучи това общуване, което е сякаш на фамилни начала. Всеки може да си грабне шапката когато и да е и да се изнесе. Аз не желая да пребивавам по този начин ", декларирала ясно Ивелина на Сашо.

Близки до него разкриха, че Кадиев е останал посърнал от тази демонстрация на темперамент у обичаната, само че в случай че желае бъдеще с нея, очевидно ще би трябвало да размишления.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР