Тя е минала 60-така, но се държи все по-инфантилно и

...
Тя е минала 60-така, но се държи все по-инфантилно и
Коментари Харесай

Евтино: 60 (и кусур) годишната майка на Мария се разчекна на плажа! (ПОШЛИ СНИМКИ)

Тя е предходна 60-така, само че се държи все по-инфантилно и драпа да се прави на младо девойче. Е, да, но йок, не става! Говорим за майката на Мария, от която очевидно чалгарката е наследила държанието си.

Но в случай че за Мара Отварачката, която мина 40 години, сходни фотоси към момента са разрешени и минават за съблазнителни, то за Данчето си е напряко срамно. Да, Йорданка вади тяло и несъмнено наподобява добре за възрастта си. Но позите, в които е застанала, избрани от потребителите като искрено разчекнати, са си евтина и просташка изцепка.

Едно единствено е по-добро в тялото на Данчето от това на щерка й - килцата и формите. Йорданка най-малко има извивки, до момента в който Мара ужаси всички преди дни с телце на недоразвито дете. Певачката сподели, че е единствено кожа и кокали, а някои непосредствено я попитаха да не е развила анорексия.

" Мара в случай че още малко погрознее, Данчето ще я бие тотално и ще й краде любовниците. Като нищо и Миро Дзвера ще й хвърли око. А и като я гледаме каква се е разкекерчила, очевидно е на напън и си търси спонсори ", разясняват не изключително внимателно консуматори в нета.

Всъщност от дълго време не е загадка за никого, че Мария и Йорданка са си делили много гаджета през годините.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР