Тя е мила, грижовна, интелигентна, забавна и всичко, което някога

...
Тя е мила, грижовна, интелигентна, забавна и всичко, което някога
Коментари Харесай

Вижте поне 3 причини тя да отказва секс

Тя е блага, грижовна, умна, занимателна и всичко, което в миналото сте желали, само че има един проблем. Момичето на фантазиите ви не желае да прави секс с вас. Въпреки избухливата химия посред ви, тя отхвърля да направи идната стъпка. Това е обстановка, в която доста хора са се озовавали, без да имат визия за какво се случва и по какъв начин да постъпят. Възможно ли е да останете във връзка, без да очаквате секс? Или в случай че си поискате секс, ще изглеждате като безсърдечен грубиянин? Кои са аргументите, заради които тя заобикаля да прави секс? Понякога казусът не е във вас.

1. Страхува се
В множеството случаи полово неопитните дами може да се опасяват от концепцията за секс, тъй като, най-малко на доктрина, сексът е мъчителен за дамите. Повечето дами могат да признаят, че преди първия им опит, мисълта за самия акт провокира у тях болежка. Ще ви би трябвало известно самообладание и увещание, с цел да накарате дамата да освободи страховете си и да се съгласи да прави секс.

2. Тя е асексуална
Някои дами са асексуални по природа. Това обаче не значи, че тя не се радва на вашата компания. Тези дами въпреки всичко може да желаят всички други преимущества на една връзка, като привързаността, компанията и комфорта, без половите „ неудобства “.

3. Притеснява се от тялото си
Някои дами отхвърлят секс, тъй като се срамят от своето тяло. Дори самата мисъл, че някой може да ги види без облекла, с всичките им недостатъци, ги тормози. Ако казусът е подобен, тя може да откаже секс, даже и да е мощно привлечена към вас. Можете да ѝ помогнете да преодолее страховете си, като повишите нейното самочувствие и убеденост и я накарате да се почувства мечтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР