Тя е комуникатор по професия и следва принципа комуникациите между

...
Тя е комуникатор по професия и следва принципа комуникациите между
Коментари Харесай

Катя Димитрова: Жената управлява бизнес така, както гледа семейството си


Тя е комуникатор по специалност и следва правилото връзките сред хората и бизнеса да бъдат откровени и открити. Вярва, че зад сполучливия имидж стои на първо място диалогичност, а репутацията има потребност от непрекъсната грижа.



Нейната житейска философия е да бъде същинска във всичко, което прави. Щастлива е, че може да съобщи знанията и опита си на млади гении, което приема като персонална задача. Иска да възпламени искрата у тях по този начин, както в миналото се е случило с нея, тъй като има вяра, че те са движещата мощ през днешния ден.

В епизод 23 на рубриката „ Жените на България “ специфичен посетител е вдъхновяващата Катя Димитрова, съосновател и ръководещ сътрудник на информационната група Interpartners.



Била е единствено на 23, когато навлиза в рекламния свят. В тези години, преди цели три десетилетия, рекламата е била екзотика и е изглеждала по-скоро като развлечение.

За Катя събитията се подреждат инцидентно, само че не престават и до през днешния ден, когато бизнесът е претърпял съществени трансформации, а тя е все по този начин на върха в сектора.

„ Детската ми фантазия беше напълно друга. Израснала съм с две баби учителки. Мечтаех да бъда като тях, само че скоро се замислих, че това, което върша през днешния ден, да предавам опит и познания, е близо до учителската специалност “, споделя Катя.



Усещаме пристрастеността към работата й, до момента в който ни споделя. Тя обича специалността си и съумява да болести близките с ентусиазма, който има.

„ Живеем в извънредно динамично време и в нашата сфера на следващия ден се случва през днешния ден “, споделя Катя.

Тайната на пламъчето е в това да предадеш нататък, само че хората са тези, които построяват всичко. Те би трябвало да бъдат открити в връзките с сътрудниците си, което остава в основата на устойчивия бизнес модел. Пазарът се е трансформирал значително през годините и комуникаторите към този момент имат своята значима роля в него.

„ Предизвикателство е да поддържаш сполучлив имидж “, споделя Катя. До наскоро „ имиджмейкинг “ беше разбиране с леко отрицателна конотация и се отнасяше към нещо изкуствено направено, нагласено, разкрасено. Днес се цени имиджът, било то на персона или компания, който е откровен и същински.

„ Репутацията е най-големият актив за бизнеса и тя би трябвало да се поддържа непрекъснато. “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР