Тя е канена от игумени на манастири и храмове за

...
Тя е канена от игумени на манастири и храмове за
Коментари Харесай

Манастирската Билкарка Баба Елена Разкри Древната Народна Тайна: Само Тези Три Корена Лекуват Всичко!

Тя е канена от игумени на манастири и храмове за осъществяване на лекции и образования по билколечение. Елена Фьодоровна изнася също лекции за билкови медикаменти на сертифицирани чиновници на лечебни заведения.

Елена Зайцева споделя: „ Всички бурени лекуват! Ако не желаете нищо да ви боли – изкопайте си тези три корена – репей, пшеничена трева и глухарче. От тези корени извършите запарка и я пийте. “



Лекарствени корени на растения Коренът на житняк Няма градина, в която да не пораства този бурен, и няма болест, която той да не лекува. Не е чудно, че с негова помощ се избавят всички диви и домашни животни …

Инфузията и запарка от коренища на житняк се употребява за разнообразни отоци, дисфункция и инфектиране на пикочния мехур, камъни в бъбреците и жлъчния мехур, всички белодробни болести, чревни болести, диабет, хипертония, дисфункция на яйчниците при дами, остеохондроза, ексудативна диатеза, ожулвания.

Коренът на житняк е отличен аналгетик за подагра, ревматизъм, артрит.



Корен от глухарче Коренът от глухарче оказва помощ при анемия, рак на стомаха и черния дроб, той може да лекува болести на ставите, инфектиране на лимфните възли, диатеза.



Корен от репей Базирайки се на дългогодишния си опит, Елена Фьодоровна споделя, че един корен от репей лекува всички типове рак. В допълнение, той оказва помощ при диабет, бронхит, синузит, лекуване на ставите, кръвоносните съдове и сърцето. Коренът от репей в продължение на 2-3 месеца може да излекува даже на устойчивия хепатит С!

Репеят отстрани холецистит, разгражда камъни в бъбреците и жлъчния мехур. Той като никое друго средство регенерира кожата при изгаряния, рани от залежаване, екзема, трофични язви, псориазис, лупус еритематозус, лекува рани, стопира косопада.



Билкарката споделя, че най-ценни са растителните корени при започване на пролетта, само че през есента също е допустимо да се копаят. Изровените корени би трябвало да се измият, подсушат и нарежат.

За да се сварят вярно корените, е належащо да се вземе по 1 супена лъжица сухи прахообразни корени и да се залеят с 2 чаши вряща вода. Оставят се да врат 10 минути, след което сместа се запарва 2 часа. Отварата се прецежда и се пие 1/2 чаша 3 пъти дневно в границите на 10-15 минути преди хранене.

Може да си приготвите примес от корени на репей, житняк и глухарче, като ги смесите в равни пропорции, само че можете да ги вземате и поотделно: седмица – корен от репей, седмица – глухарче, седмица – житняк.

Според Елена Зайцева растенията лекуват постепенно, незабележимо и по-щадящо, тъй че лекуването с тях би трябвало да продължава минимум един месец. С цел попречване на пристрастяването, би трябвало да се направи отмора за към 5 дни, след което да се продължи приема. Пренебрегвани болести би трябвало да се лекуват най-малко 3-5 месеца написа zajenata.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР