Тя е жената, която пропя срещу задържаните за участие в

...
Тя е жената, която пропя срещу задържаните за участие в
Коментари Харесай

Меден Капан! Горещата Неда Въртеше На Пръста Си Опасни Врачански Бандити, Но Сега Им Излезе През Носа! Вижте Снимки!

Тя е дамата, която пропя против арестуваните за присъединяване в проведена незаконна група врачани Анри и Манчо Ковачеви, Никола Георгиев - Ники Циганчето, Първан Славчев – Бункера, Деян Иванов – Духаста.

28-годишната врачанка беше хваната дружно с останалите при огромната акция на ГДБОП предходната седмица. След това обаче беше освободена под парична гаранция, тъй като издала извънредно изчерпателни детайлности за групата.

Оказва се, че Неда е бивше гадже на един от арестуваните – Деян Духаста. В момента тя е в интимни връзки с Галин Захариев, който се търси за присъединяване в групата. Част от другите членове на бандата обаче – братята Ковачеви и Ники Циганчето, отхвърлят да я познават. Затова е любопитно от къде дамата се е сдобила с значимата информация, която да й издейства по-леко наказване от магистратите.



Шестимата бяха арестувани на 17 април във Враца. Два дни по-късно Специализираният углавен съд в София гледа ограниченията им за неотклонение. Магистратите взеха решение братята Ковачеви, Ники Циганчето и Бункера да останат в ареста. Духаста, който има да излежава предходна присъда, бе наведен в пандиза, а Неда Бенова бе освободена.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР