Тя е готова да навлезе в своя етап на MILF.

...
Тя е готова да навлезе в своя етап на MILF.
Коментари Харесай

Възпитаничката на „Майка тийнейджър 2“ Кейлин Лоури казва, че иска да получи снимки на Ozempic, преобразяване на мама след раждането на близнаци

Тя е подготвена да навлезе в своя стадий на MILF.

Кейлин Лоури разкри, че желае да получи инжекции Ozempic и видоизменение на майка си, откакто посрещне своите близнаци, което публично ще я направи майка на седем деца.

„ Страх ме е. Готова съм за 2024 година, тъй като би трябвало да си взема инжекции Ozempic или нещо сходно “, призна тя в авансово записан епизод на своя подкаст „ Baby Mamas No Drama “ във вторник, когато обсъждаше какъв брой мъчно е да отслабнеш като възрастен.

Ко-домакинът на Лоури, Вий Ривера, по-късно попита дали някогашната звезда на MTV ще получи още една „ одеждa на мама “.

„ Да, това беше най-хубавото решение, което в миналото съм вземал. Най-лошото решение, което в миналото съм вземала, е да не очаквам да свърша с децата “, призна тя.

Лоури, която преобрази тялото си през 2016 година, сподели, че е „ поддържала еб-к “ от тялото си след интервенцията по това време. В последна сметка обаче тя забременя със сина си Лукс, който роди през август 2017 година

„ Бях във фитн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР