Тя е готова да издържи най-малко 50 милиона удара и

...
Тя е готова да издържи най-малко 50 милиона удара и
Коментари Харесай

Здрава, „дълговечна” и красива - Genesis Thor 303

Тя е подготвена да издържи минимум 50 милиона удара и има съвършен антигостинг

RGB осветлението на Thor 303 обезпечава зрелищно светлинно шоу по време на игра
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Периферия, която няма строшаване – единствено по този начин можем да определим основаната от Genesis клавиатура Thor 303 в цялостен размер. Тя е със сменяеми суичове, тъй че даже в случай че след свиреп гейминг някой успее да съсипе бутон или два в нея, ще може елементарно да ги смени и да продължи заниманието.

За здравината на периферията от Genesis сме говорили нееднократно, тъй като към този момент няколко години се опитваме да „ строшим ” своите лични клавиатури от този бранд – а в една медия тракането и кликането са целодневно и безпощадно занимание. И въпреки всичко още не сме съумели да повредим коя да е от тях.

Затова нямаме никакво подозрение, когато производителят споделя, че този модел е изработен да издържи 50 милиона удара!

Ако се чудите за какво ви наподобява позната, по този начин е, тъй като това е по-голямата „ сестра ” на Genesis Thor 303 TKL. Тази обаче е в цялостен размер – с цел да се разполагаме комфортно и да се забавляваме безпределно.



Издръжливост и сменяеми суичове

Със сигурност тази клавиатура ще издържи дори повече от 50 милиона удара. Здравото алуминиево тяло подсигурява, че ще остане непокътната доста години.

За да бъде „ дълговечна ”, Thor 303 е направена за „ гореща замяна ” на суичовете, т.е. за замяна в придвижване. Нейните кафяви „ Outemu ” суичове са яки, само че в случай че въпреки всичко в миналото има проблем с някой от тях, изваждането става напълно елементарно чрез щипка-пинсета, която производителят е присъединил в комплекта. Няма потребност от специфични механически знания, нито кой знае каква профилирана техника.

В комплекта има и пакетче с аварийни суичове, които могат да се „ забодат ” елементарно и бързо като залепването на стикерче.




Лекота и наслаждение

Прецизните механични суичове Outemu се отличават с бързо време за реакция, необикновено лекост – реагират при ход от едвам 1,8 мм – и ниска мощ за задействане от единствено 55 грама. Те са доста „ шумни ”, всяко тракване се чува отчетливо и се долавя с върха на пръстите.




Повече светлина

RGB осветлението е налице с типичния PRISMO резултат за зрелищно светлинно шоу по време на игра. Клавиатурата може да е бяла или черна, като белият цвят отразява мощно цветните светлини и светлинният театър наподобява по-ярък и по-зрелищен от всеки различен. Има 25 разнообразни режима на промяна на светлините, които се управляват елементарно с клавишна композиция – типично за Genesis.

RGB подсветката възпроизвежда 16 милиона цвята и, въпреки че е малко евентуално някой да успее да ги преброи всичките поотделно, би трябвало да признаем, че е красива и невероятна.





За повече игра

Клавиатурата има функционалността N-Key Rollover, което значи цялостен антигостинг. Благодарение на това, няма ограничаване за броя на натиснатите клавиши, устройството всеки път ще разчете точно всеки бутон, който бива „ настъпен ”, и неотложно ще изпрати сигнала от клавиатурата към компютъра.

Освен това Thor 303 има функционалност за заключване на клавишите на Windows, с цел да се избегне инцидентно минимизиране на играта.

Заедно с това Thor 303 разполага с вграден програмен продукт, който разрешава персонализирането на настройките. Любими режим на подсветката, желана клавишна композиция за игри, макроси, профили – всичко това може да се управлява. Благодарение на вградената памет може и да бъде запомнено, тъй че в случай че клавиатурата се свърже към различен компютър, с нея ще са използвани същите комбинации и настройки.






Клавиши за мишкомразци

За тези, които не обичат да „ цъкат ” с мишката, Thor 303 е оборудвана с функционални клавиши за доста от функционалностите, които другояче бихме кликали с мишка – увеличаване на звука на музиката, пускане на приложения като браузер или калкулатор – всичко това е допустимо единствено с натискането на един бутон от групата на функционалните, т.е. от F1 до F12.



Наличност и цена

Гейминг клавиатурата Thor 303 е налична в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на полския бранд Genesis. Моделът се предлага на цена към 110 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР