Тя е #fearless woman. Прилича на юнско слънце. Отиват й

...
Тя е #fearless woman. Прилича на юнско слънце. Отиват й
Коментари Харесай

#FEARLESS BEAUTY: Сани Жекова

Тя е #fearless woman. Прилича на юнско слънце. Отиват й природата, конете, зеленото, дивото. Има божествено красиви очи и прелестно скроена мини спортна фигура и е Сани Жекова, другото име на wild, beautiful and free. “Снежната кралица " на България споделя за пристрастености, разкрива секрети и потапя в понятието #ferarless beauty. Заедно сме с безконечната Женственост, посланиците на красивото Moroccanoil и Сани.

V.S.: Общото сред сърфа, ездата и сноуборда, с изключение на ти? А.: И трите ме карат да се усещам жива, свободна и в контакт с природата, зареждат ме прочувствено, балансират силата ми и ми оказват помощ да се подкрепям в отлична физическа форма. Сноубордът за мен е метод на живот и постоянно като професионален спортист изисква цялостната ми отдаденост, до момента в който ездата и сърфът са моята сладка премия и опция за дейна отмора измежду природата.
V.S.: Екстремната в теб успокояваш с? A.: Балансът сред женската и мъжката сила е значим, по тази причина избирам да уравновесявам натоварения спортен сезон, тежките физически и душевен интензивности с по-леки и " спокойни " занимания. През лятото се старая сред кондиционните си тренировки да намирам време за по-леки спортове като сърф, езда, йога и чисто женски beauty ритуали като извършване на покупки, подготвяне на храна, творчество.  Сани Жекова @@@ V.S.: Wild & Free в една ария? A.: Mисля, че ще е добре познатата на Morcheeba - The sea от албума Fragments of freedom.
V.S.: Изглеждаш доста уверена, по какъв начин се култивира самочувствието на една жена? A.: Като всяка жена, и аз имам своите моменти на нерешителност и уязвимост, изключително когато стартирам активност в непозната сфера, само че защото съм се научила да разгадавам сама на себе си и на уменията си, се старая да не изгубвам фокус от значимите и стойностни неща, към които се стремя. Дисциплината над мислите и дейностите е доста значима и се старая да я построявам всекидневно.  Сани Жекова @@@ V.S.: Носиш и мощно ентусиазъм, най-важният му извор? A.: Мисля, че поривът на сърцето, любовта към живота, страстите, новият опит, новите чувства и всичко, което всекидневието ни носи като подарък всеки ден, по пътя на личностно развиване, са моят извор.
V.S.: Кога си най-красива? A.: Когато се грижа за себе си и излъчвам позитивна сила. Смятам, че е значимо дамата да има свое персонално време, в което да презарежда, да се събира, балансира, глези, въодушевява, одухотворява и смирява. В днешно време животът прекомерно постоянно ни принуждава да бъдем изключителни, да носим мъжки панталони и да поемаме прекалено много грижи на плещите си, а това рано или късно уморява, изхабява и дебалансира.
V.S.: Страх ли те е от нещо, за какво, от какво и какъв брой? A.: Казват, че това, от което се опасяваме, рано или късно ще пристигна. Старая се да пребивавам отвън рамката и разбирането на обществото, което приема кое е ужасно и кое не е. Обичам да държа нещата под надзор, не обичам да съм подвластна и лимитирана от други хора, а персоналните си страхове и несигурности се старая да превъзмогвам всекидневно.  Сани Жекова @@@ V.S.: Хапчето срещу боязън? A.: Смелостта да излезеш отвън удобната си зона е въпрос напълно на персонална дисциплинираност, предпочитание и насоченост.
V.S.: Какво лимитира зоната на комфорт на една толкоз хубава жена? A.: Зоната на комфорт се простира до зоната на физическите и психо-емоционални качества на личността и е друга за всеки. Моята се трансформира, а опитът и практиката са нещата, които я уголемяват.
V.S.: Нищо не е в положение да те спре, когато си наумиш... A.: Да реализира своята цел, само че това несъмнено е обвързвано с огромна централизация на сила и мисъл единствено в една посока.  Сани Жекова @@@ V.S.: Последното нещо, което направи, с което се гордееш? A.: Запазих успокоение и централизация в комплициран миг. Предприех точни дейности и взех верни решения, в миг, когато доста неща бяха непредсказуеми и отвън моя надзор.
V.S.: Косата е фокусът на женствеността от незапомнени времена. Как дефинираш понятието красива коса? Твоята, да вземем за пример, е вълшебна... A.: За мен красивата коса е здрава, жива, лъскава и сложна за възпиране. Косата показва темперамент, прическата приказва доста за метода на живот на една жена, а цветът - и за прочувственото й положение. Залагам на естествената визия на артикули с натурални масла, които я хидратират добре, защото постоянно съм изложена на рискови метеорологични условия. От няколко години се поверявам на Николай Иванов - Нико от Арлет. ( а тук ви припомняме и срещата ни с Григори Кюлев - Гого - арт шеф и тийм водач на Arlet Stars Hair )
V.S.: Кой е продуктът, който препоръваш от персонален опит за грижа към косата? A.: Комбинацията от хидратиращ шампоан и еликсир на Moroccanoil за всеки вид коса и мароканско арганово масло за поддържане – Moroccanoil Treatment са продуктите, които употребявам като ежедневна грижа. През лятото, защото косата ми е изложена на мощно слънце в композиция със солена вода и вятър, предлагам възстановяващият серум за краища Mending Infusion, спреят Moroccanoil perfect defense и възстановяващата им маска за коса.  Сани Жекова @@@ V.S.: Интерпретирай ни #fearless beauty? A.: Безстрашна хубост... или хубостта, която за мен извира от вътрешната страна, от сърцето. Красотата, която всички ние като изящни божествени същества носим, хубостта на страстта, на силата и смелостта да бъдем любопитни и да търсим нови чувства и познания във всичко, което ни въодушевява.
V.S.: Кой е най-важният ти, отнемащ време, бюти обред? A.: Ежедневният обред за грижа на косата и кожата преди сън, масажът.
V.S.: А този, които лишава 2 минути, само че който не пропускаш? A.: Крем за лице и бърза прическа.
V.S.: Обичаш ли да експериментираш с визията си? Докъде се простира смелостта ти? A.: Разбира се, обичам, само че не го върша доста постоянно. Дрехите и аксесоарите са моят инструмент за преобразяване. Мисля, че съм смела, само че се движа в границата на естетически издържаното.
V.S.: От мама научи? A.: Много от женските неща. Тя е моят първи образец да бъда естествена и повърхностно изискан. Да бъда нежна и любяща измежду хората, които обичам. Да бъда смирена и в същото време отдадена и добре проведена в работата си, жена, която може да прави доста добре и типично мъжки неща.
V.S.: Прекрасните ти очи ще запомнят от през днешния ден? A.: Силата и хубостта, с която препускат свободните коне из Плана Кон.
V.S.: И мечтаят да видят на следващия ден? A.: Хармония и обич в света, повече положителни каузи и съпричасност, по-малко лакомия и злоба.
V.S.: Един откровен съвет от теб? A.: Да намерим метод да се почувстваме удобно и в естетика със себе си, без да се опасяваме да изразим пристрастеността, която носим. В последна сметка ние сме такива, каквито сме. Всяка една от нас е тук с цялата си хубост, значимост и уникалност, със своята избрана божествена цел и задача, с цел да даде своя принос към света.
V.S.: Мотивът на твоето АЗ?
A.: Любов, наслада, отдаденост, смисъл, израстване, шерване, естетика.

V.S.: Раздели се с нас към този момент, като ни поздравиш със стих.
Любовникът е постоянно пийнал от обич. Той е вманиачен,тя е свободна. Той пее с приятност,тя танцува в възторг. Хванати от личните си мисли,ние се тревожим за всичко. Но опияним ли се един път от тази Любов каквото би трябвало да стане, ще стане... Руми
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ ОТ ФОТОСЕСИЯТА НА САНИ ЖЕКОВА ВИЖТЕ ТУК!!! Viewsofia.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР