Тя е едва на 30 години, но вече е сред

...
Тя е едва на 30 години, но вече е сред
Коментари Харесай

Перлата на "Отдел Издирване" Елена Телбис: За работата с оръжие, самокритиката и как се разтоварва

Тя е едвам на 30 години, само че към този момент е измежду обичаните звезди на българското кино и спектакъл. През 2013 година приключва НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов, а година по-късно е част от трупата на Народен спектакъл " Иван Вазов ". Казват, че актьорите в театъра носят още по-специален заряд, когато играят пред камера, а това несъмнено важи с цялостна мощ за една от огромните звезди в най-новия хитов сериал " Отдел Издирване " по NOVA. 

Виж още:

Когато била малко момиче имала обаче друга фантазия. Искала да стане неврохирург, като чичо ѝ, който доста обича. " Оказа се, че не разбирам доста от химия и биология. В 10-ти клас взех решение, че е време да се ориентирам с какво ще се занимавам, а точно актьорската специалност. Тръгнах на школа към спектакъл " Сълза и смях ", аплайвах и ме одобриха ", сподели  напълно скоро актрисата Елена Телбис в изявление пред Мон Дьо във " Вкусът на историите " по NOVA.

Елена е не просто млада актриса, само че също доста надарена и смела. Освен с прелестните си функции на театралната сцена, феновете познават Елена от огромното кино и филми като " Каръци " и " Лошо момиче ". Категорично доказателство за нейния гений е премията " Икар ", която получава през 2015 година, за ролята на Катя в представлението " Жана ".

Виж още:

Новата 2021 година, обаче вещае още повече триумфи за Елена, с помощта на своята основна роля на контрольор от Столична дирекция на вътрешните работи в най-новия престъпен сериал на NOVA " Отдел Издирване ", a по-късно с следващата номинация за " Икар " за дебютната ѝ пиеса " Боклук " в категорията " Драматургичен текст ". 

Елена обаче не се възгордява прекалено много от триумфите си, тъй като знае, че човек най-добре се развива, когато е по-скромен, само че прави оценка мощните си моменти. " Трудно е човек да приказва самичък за себе си. Ако приятелите ми ме разказват, допускам, че ще кажат, че съм доста затворена, леко задръстена. Но си ги обичам и те мен. Имам дребен кръг от другари, за които ще направя всичко. Може би има разминаване сред това, което съм си избрала за специалност и характера ми. Наясно съм, че специалността ми е обвързвана с някаква гласност, само че до ден сегашен не съм привикнала. ", показа актрисата пред Мон Дьо.

Виж още:

" Отдел Издирване " е ново предизвикателство, само че доста обичано. Елена разкри в друго изявление, че за ролята си в сериала е имала задоволително време за подготовка и е научила много забавни неща. 

" Говорили сме със сценариста на сериала Александър Чобанов за Магдалена много преди началото на фотосите. Практическата подготовка протече директно преди да стартира снимачният развой. Учихме се по какъв начин да боравим с оръжие, по какъв начин е редно да се разпределяме и пазим по време на акция, само че несъмнено, не всеки път можехме да осъществим безусловно всичко, което полицейският канон изисква, тъй като в последна сметка снимаме сериал, т.е. занимаваме се в огромна степен с нереалност, с художествени облици. Но сме се стремили да бъдем оптимално достоверни ", споделя Елена пред " Монитор ", която се радва, че хората правят оценка високо " Отдел Издирване ". 

Виж още:

" Имам мощното предпочитание да съм добра в това, което върша. Страхувам се да не вляза в коловоз. Приемам рецензията, аз самата съм извънредно самокритична ", показа още пред Мон Дьо актрисата, която приема работата си като актриса съществено и се оказва много прецизна, подредена и проведена, само че признава, че е малко мудна. Това обаче е по този начин, тъй като не се хвърля незабавно в нещата, което от време на време е добре, а от време на време - не.

Все отново тя се старае да намира време за себе си и околните си, тъй като почивката е нужна. В свободното си време Елена се разхожда доста, тъй като по този начин се разтоварва. " Много обичам да се разхождам, това ме разтоварва ". Извън специалността не харесва тълпи, избира тишината и уюта на дома.

Именно в уютна конюнктура очаквайте този петък нов епизод от хитовата престъпна сага " Отдел Издирване " по NOVA от 22:00 ч.

Изображение: Nova/Krasena Angelova, https://www.facebook.com/otdelizdirvane 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР