Тя е една Пепеляшка от Перник, която обаче се превърна

...
Тя е една Пепеляшка от Перник, която обаче се превърна
Коментари Харесай

Кралицата на красотата Ивет Григорова: За силата да оцеляваш и да обичаш

Тя е една Пепеляшка от Перник, която обаче се трансформира в кралицата на бизнеса с хубост в България. Пътят ѝ към модата започва в края на режима на Тодор Живков, когато отхвърля на татко си да бъде инженер в един от мастодонтите на социализма за тежко машиностроене - цех " Червена могила " в Радомир.  Тази седмица в искрено изявление за борбата ѝ на стилната сцена и в живота пред Мариян Станков - Мон Дьо застава неповторимата Ивет Григорова.

В първите години на демокрацията Ивет към този момент има едно дете, един брак и едно предизвикателство - да запише сестра си в организация за модели. Момент, който дефинира вечно живота ѝ. Останалото са последните 30 години в бизнеса с мода, в който тя влиза като притежател на организация, която носи нейното име през 1994 година. Сега е една от най-влиятелните дами в стилния бизнес у нас. 
 Емблематичните дами на 90-те, които прекатурнаха света на модата  Емблематичните дами на 90-те, които прекатурнаха света на модата  Емблематичните дами на 90-те, които прекатурнаха света на модата  Емблематичните дами на 90-те, които прекатурнаха света на модата
" Аз не съм жена с илюзии, аз съм жена с вътрешен глас, тъй че аз съумях ", споделя тя за себе си. 

Това, че е най-влиятелната жена в стилния бизнес в България обаче в никакъв случай не я е карало да се възгордее. " Ако си мислиш, че ще ти кажа, че се усещам горда, не. По-скоро се усещам задоволена от всичко това, което съм направила, тъй като то по никакъв начин не е малко. От всичките тези модели, които съм построила. Мои лица са на кориците на най-големите фешън списания по света ", споделя тя. 
                             

" В началото доста малко хора имаха вяра в мен. Много малко хора ми се довериха. Това бяха единици. Никой не вярваше. Всеки ми споделяше " Ти добре ли си? Къде отиваш? С какво се захващаш? ". Аз имах щурата упоритост да им потвърдя тъкмо противоположното. "

Признава, че първоначално не е разбирала нищо от този бизнес. Дори не го е приемала за бизнес. " Аз върших нещо, което ми харесваше. Нещо, което като го усетих, се влюбих и разбрах, че е моето ", споделя Ивет. 
 image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: проявете смелостта да отстоявате себе си На фокус
Най-трудният миг в бизнеса ѝ е една преживелица от 90-те - когато влиза в офиса си и го заварва разбит. Открива нейна фотография, забодена с нож, което наподобява като очевидна опасност. " Помислих си, че може да се случи нещо неприятно с мен или фамилията ми. Тогава се случваха непрекъснато такива неща. Но, мислих, мислих едно денонощие и си споделих " Който го е боязън от мечки, да не върви в гората ", спомня си тя.

Най-тежкият миг в живота ѝ обаче не се случва толкоз от дълго време. Случва се през 2019 година и Ивет споделя за пръв път за това в предаването " Събуди се ".
                             

" Трябва да живееш тук и в този момент и да цениш, и да се радваш и на най-малките неща. Този урок го получих след като известно време бях, може би към 20 дни, сред живота и гибелта. "

Ивет не желае да разкрива детайлности за случая, който е заплашил живота ѝ, само че споделя, че се случва внезапно, до момента в който е на отмора в чужбина. " Луиза незабавно долетя, пристигна и беше от самото начало компактно до мен. Кристина гледахме да я пощадим ", разказва тя за това по какъв начин дъщерите ѝ се оправят с тежкия миг.

В живота ѝ обаче има място и за доста позитивни страсти и любов. Тя прави огромна крачка, с цел да е с мъжа, с когото е през днешния ден. 

" Тръгнаха едни диалози по чата. Някакси доста се сближихме. Усетихме, че освен си пасваме като темперамент и като непосредственост, ами започваме и интимно да се привличаме ", споделя тя.  " Това беше доста добре премислено решение, което съм го взела доста мъчно. Просто ме връхлетя любовта. Влюбих се. Много се влюбих. "

Цялото изявление гледайте във видеото. 
 15 фешън трендове, които в никакъв случай няма да остареят  15 фешън трендове, които в никакъв случай няма да остареят  15 фешън трендове, които в никакъв случай няма да остареят  15 фешън трендове, които в никакъв случай няма да остареят
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР