Тя е една от най-популярните участнички в Ергенът, а славата

...
Тя е една от най-популярните участнички в Ергенът, а славата
Коментари Харесай

"Много сладко": Ще познаеш ли мацката от снимката? Днес тя съблазнява Виктор Стоянов

Тя е една от най-популярните участнички в " Ергенът ", а славата ѝ е точно още от преди шоуто. Певица, надарена актриса, инфлуенсърка и супер положителен воин. Въпросната мацка постна своя нова фотография, на която пита: Ще познаете ли бебчето?

Виж още: Ето това не го чакахме: Александра от " Ергенът " стана... младоженка!

 Instagram

Е, мацката, която виждате на фотографията се споделя... нейното име е... #EVA. Певицата си постна детска фотография, а почитателите ѝ незабавно я заляха с похвали. Е, Виктор Стоянов не се е присъединил в мненията, не е написал " доста благо ", както и не е харесал фотото на Ева, само че евентуално е ангажиран да шерва мемета и да помпа мускули. 

Виж още: Образованието отново е на мода: Адам се дипломира в Берлин

 

Наскоро Ева разкри, че тя и Дениз Хайрула са положителни приятелки, което е много забавно, поради близостта на певицата с Алекс. Припомняме, че Дениз и Алекс са в остри връзки от ден 1 на предаването, а Гърдева все попада под отровните стрели на оборотната Хайрула. В обществените мрежи много хора застанаха на страната на Алекс, а Дениз бе избрана за " злобна провокаторка ".

Самата Ева обаче не се е намесвала в свадите сред двете и за момента се пази на отдалеченост от излагациите на останалите девойки.

Изображение: https://www.instagram.com/evatgofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР