Тя е една от най-красивите и чаровни дами в родния

...
Тя е една от най-красивите и чаровни дами в родния
Коментари Харесай

Гери Малкоданска – една красива и влюбена в живота жена

Тя е една от най-красивите и чаровни дами в родния ефир. 

Лъчезарна и изпълнена с сила, тази прелестна жена постоянно оповестява прогнозата за времето с усмивка на разположение, даже и да не следва слънце, а дъжд и гръмотевици. Тя е постоянно усмихнатата и приветлива синоптичка на NOVA Гери Малкоданска – едно от най-харесваните лица в ефира на малкия екран.

Не единствено с наличието си на дребния екран, само че и с това в обществените мрежи Гери демонстрира, че е също и една от най-стилните дами в страната.

Стилът на Гери е пресен, съвременен и шеговит, като самата нея. Тя излъчва доста положително въодушевление, а тоалетите са единствено малък акцент към необятната ѝ усмивка. 

Виж още:

Но зад външната хубост, се крие огромно и самоуверено сърце. 

" Не можеш да си по-голям от живота, само че можеш да си по-голям от ориста си. Можеш да я приемеш, да се стегнеш, да се изправиш и да продължиш напред. Каквото ти е писано, то ще се случи, само че по какъв начин ще продължиш е персонален избор ”. Тази своя религия показа преди време Гери пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Външно обаче доста неща наподобяват блестящи и невероятни. Когато обаче виждаш единствено повърхностното, а не се интересуваш от същината на един човек... единствено материалното ще ти прави впечетление.

Животът на Гери не постоянно е бил лек.

Виж още:

Едва на 7 години губи татко си, миг, който към момента мъчно преодолява, а 20 години по-късно ориста я изпита тежко още един път. 

Синът й Лео се появи при започване на 7-мия месец след двумесечна борба за живота му. 

Гери желае да научи Лео да бъде благополучен и да има вяра. 

" В моментите, в които не е благополучен, да има вяра, че още веднъж ще бъде благополучен. Лео е приказка и съм си наложила да имам вяра, че той е щастлива приказка и ще бъде такава ", е казвала Малкоднаска.

Гери има вяра, че когато идва една неволя, човек би трябвало да се опита да се изправи бързо... въпреки от време на време неприятните събития да идват едно след друго, както при нея се случва. 

Виж още:

" Загубих кучето си, а на другата заран имах час за обзор, на който да проследя по какъв начин се развива детето. На този обзор ми споделиха, че има огромна възможност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лекуване това да не се случи. Имаше глътка пресен въздух и след това – отново. Озовах се в болница, която не напуснах доста дълго време, с цел да стигнем до самото раждане ", разказвала е синоптичката. 

Днес всичко това е от дълго време зад тила на Гери, която продължава да бъде едно от най-усмихнатите девойки на NOVA. Домът ѝ е цялостен единствено с прелестни мемоари и енелгия.

Пред сп. " Ева " при започване на годината тя сподели следното:

" Домът ни е цялостен с неща, които и двамата доста обичаме – споделя Гери. – Като скулптурата на художника Радо Киров в коридора, книгите, фотосите, които описват за местата, където сме пътували дружно. Стараем се всяко нещо да приказва за късчета от нашия живот и когато човек влезе, да се усеща освен уютно, само че и да може да прочете нещо от нашата история посредством интериора ни ".

Гери се дефинира като домошар, тъй като или е дежурна на работа, или пътуват някъде.

" Ако някой ми даде опция, умерено мога да остана 4–5 дни у дома и изобщо да не се демонстрирам на открито. Това е усетът да живееш тук,  чувстваш се прелестно, удобно, на мястото си ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР