Тя е една от най-желаните и горещи звезди в целия

...
Тя е една от най-желаните и горещи звезди в целия
Коментари Харесай

Плю на фотошопа: Горещата Скарлет Йохансон показа чудовищен целулит и не й пука! (СНИМКИ)

Тя е една от най-желаните и горещи звезди в целия свят, а нашите обикновени и постни пластмасови " лейки " не могат и да си мечтаят за славата й. Тя е Скарлет Йохансон, която макар че е идеализирана като съвършената жена сподели, че нищо човешко не й е непознато.

Скарлет, която е задоволително богата, с цел да си разреши всички интервенции и разкрасяващи интервенции на Земята, просто живее щастливо и не й дреме за мнението на близките. Тя сподели тялото си по бански, което тяло меко казано не е напълно. Не и както сме привикнали да гледаме изкуствените и обработени хилядократно снимки на родните чалгарки.

Вземете фотос на която и да е силиконка у нас и гледайте - то не е кожа на богиня, то не са форми, то не е знамение. Лъжа и машинация! За разлика от тях Йохансон демонстрира, че е изцяло естествена жена, която обича тялото си и не се срами от него, въпреки да е осеяно с целулит.

Да, целулитът на Скарлет е колосален, както биха възкликнали мнозина, само че е напълно натурален. Тя е слаба, само че от дълго време е известно, че портокаловата кожа няма нищо общо с килограмите при дамите - може да си като сушена скумрия и отново да си цялата в " кратери ".

В мрежата поздравиха неведнъж актрисата за смелостта й, а доста девойки споделиха, че в този момент още повече желаят да наподобяват на нея. И има за какво!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР