Тя е до Юлиан Вергов вече много години, без значение,

...
Тя е до Юлиан Вергов вече много години, без значение,
Коментари Харесай

Неочаквано: Жената на Юлиан Вергов хвърли адска бомба!

Тя е до Юлиан Вергов към този момент доста години, без значение, че връзките им бяха на приливи и отливи. Ирина Ялъмова изпита и на собствен тил обвиняванията на Диана Димитрова против половинката си, тъй като двамата имат общо дете - щерка си Алена. Месеци наред никой не предполагаше, че точно Ирина е била тази, която е била опора на артиста.

Преди дни, по време на рецитал на Вергов, Ялъмова бе на първия ред в публиката, а в края на стиха, който мъжът й рецитира, тя безусловно взриви публиката с реакцията си. Ирина внезапно се изправи, напряко скочи от стола си и бурно приветства на крайници Вергов.

Примерът й последваха и останалите хора в залата, по едно и също време удивени и възхитени от смелата й реакция. Разбра се обаче и друго - точно тя, дамата до Вергов, е била повода той да резервира цялостно безмълвие по случая и да проговори чак, когато следствието се произнесе в негова изгода.

" Вярвам му. Познавам този мъж, родила съм му и прелестна щерка. Юлиан е човек с достолепие и беше под неговото достолепие, както и под това на цялото ни семейство, той да стартира вербален и изцяло неправилен дуел с онази жена. Казах му да мълчи. Да мълчи и да живее живота си, да гледа работата си и околните си, нищо друго не е от голяма важност ", признава Ялъмова.

Между другото Димитрова не стопира и през днешния ден се закани даже да отиде на полиграф, с цел да потвърди правотата си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР