Тя е червенокоса, с Рубенсови форми и се приема такава,

...
Тя е червенокоса, с Рубенсови форми и се приема такава,
Коментари Харесай

ШОК! Пам Велидис взриви мрежата със снимки по бански (СНИМКИ)

Тя е червенокоса, с Рубенсови форми и се приема такава, каквато е (и поучава другите също да го правят). Фурията Пам Велидис, която си потегли прибързано от риалити формата „ Ергенът “, откакто разбра, че нейна добра другарка си е отишла без време от този свят, провокира същински пожар в обществените мрежи.

Причината е, че се пусна по бански – естествена и без усъвършенствания по себе си. И резултатът е налице – вълна от одобрителни мнения и похвали, за които евентуално всяка една от съперничките й в шоуто даже биха платили, с цел да получават постоянно под постовете си.

 Пам Велидис бански

Пам, която ни минимум не се тормози от килограмите си и се пуска в най-различни предизвикателни облекла – и бански костюми в тази ситуация – за следващ път удостоверява правилото, че в случай че се харесваш подобен, какъвто си, няма метод и другите да не те оценят уместно. Нещо повече – в последно време риалити героинята е изпаднала в серия от персонални откровения, които доста се нравят на почитателите й.

 Пам Велидис долни дрехи

„ Ще ви обясня в резюме какво най-силно стимулира хората да не се грижат за себе си – страхът от насмешки и обиди, това, че ще бъдат обществено унижени и би трябвало да се срамят да възприемат тялото си в състезателен екип, бански или долни дрехи. Не ми говорете за мотивация, тъй като в нейната основа не стоят дебелашките смешки до момента в който гледате човек, който тренира в залата.

В същността на мотивацията не стоят злобните мнения, които може да кажете по адрес на човек, който се храни единствено, тъй като не дава отговор на вашия стандарт за килограми. Мотивация не е двойния ви стандарт, когато може да срещнете човек измъчен очевидно от хранително разстройство, само че да замълчите, тъй като е в спектъра на слабостта, а не на напълняването. Тази „ мотивация “ за която говорите не оказва помощ на хората, а ги убива “, гласи единствено дребна част от едно от скорошните откровения на хубавицата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР