Тя е част от глобална компания със 150-годишна история с

...
Тя е част от глобална компания със 150-годишна история с
Коментари Харесай

Елена Дречева: "Бях само на 28, когато получих договор за управление на компания"


Тя е част от световна компания със 150-годишна история с фокус върху печатните процеси и корпоративните документи. Дигитализацията обаче е тук и тя има вяра, че печатът и технологиите не си опонират, в противен случай, могат да се допълват взаимно.

Тя има независимост да взима решения и се старае непрекъснато , с цел да развива и надгражда постигнатите триумфи. Казва, че учи през целия си живот и се стреми постоянно да бъде по-добра. За нея работата е наслаждение, макар всички ограничения, които е понесла.

Снимка: Евгений Милов
В цифровата ни поредност тази сряда гостува Елена Дречева, изпълнителен шеф на Коника Минолта България.


Професионалният път на Елена в IT бранша стартира преди близо две десетилетия. Годината е 2005-а, когато получава известие от нейна другарка, че японската компания Konica Minolta търси районен управител за България.

Елена се явява на изявление и още си спомня момента, в който схваща, че е утвърдена. Била е единствено на 28, когато получава контракта за ръководство и правосъдно решение на компанията. Така, тя става първият неин чиновник с опция да развие сдружението по метода, по който си показва.

Изпълнена с сила, възторг и мотивация от този момент до момента Елена управлява сполучливо екип от 81 души, а компанията поддържа лидерската си позиция на пазара.
Снимка: Евгений Милов

„ Културата е тази, която ни отличава “ , споделя Елена и нееднократно в диалога ни споделя за връзката, която е построила с екипа си, за чувството, че те са като семейство и могат да разчитат един на различен, също да реализират дружно задачите си.

се развива динамично , по тази причина и всички в компанията се образоват непрекъснато и ползват актуалните нововъведения, защото дигитализацията не е мода, а нужда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР