Тя е босненка и мюсюлманка, той е от ромски произход

...
Тя е босненка и мюсюлманка, той е от ромски произход
Коментари Харесай

Заедно от 9 г., а почти не се виждат! Цвети Грахич и Кристиян Шаламанов за тайната на връзката им

Тя е босненка и мюсюлманка, той е от ромски генезис и набожен християнин. За мнозина това може и да звучи като рецепта за етнически спор, само че за Цветелина Грахич и половинката ѝ, Кристиян Шаламанов, това си е едно обикновено ежедневие от тяхната връзка. 

Двамата са дружно от 9 години насам, въпреки че от 1 година са дружно в същинския смисъл на думата. Причината? Кристиян пътува из цяла Европа, непрекъснато и от време на време го няма с месеци. 

Виж още: Ето тук стават чудесата: OnlyFans звездата Анджела Ташева сподели спалнята на изкушенията

В ефира на радио " Веселина " двамата оповестиха, че към този момент са подготвени за деца, като тематиката все по-често участва в диалозите им. Е, опитите на тематика " бебе " към момента не са почнали, само че единомислието по тематиката е положително начало! 

Но по какъв начин в продължениена 9 година те са дружно във връзка, а физически са разграничени? Каква е тайната им? Много просто - доверието!

Е, началото било мъчно, тъй като връзката им била прясна, а двамата не се познавали. Но през днешния ден са по-щастливи от всеки път. Двамата не си изневеряват и даже не се ревнуват. 

Виж още: Горещо! Кристина от " Ергенът " в спекулация с мега звезда от " Братя "  

Въпреки че изповядват разнообразни религии, двамата почитат традициите си взаимно, а единствените им проблеми са от битов темперамент. Цветелина Грахич призна, че тя е същинския манияк на тематика ред и непорочност, до момента в който Кристиян не бил толкоз разпален.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР