Тя е бивш кандидат за депутат от Продължаваме промяната, работила

...
Тя е бивш кандидат за депутат от Продължаваме промяната, работила
Коментари Харесай

Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре познато име в Бургас

Тя е някогашен претендент за народен представител от Продължаваме промяната, работила е и в Общината 

33-годишната Габриела Славова-Пеева, която бе задържана поради бруталното ликвидиране на мъжа си Пейо Пеев, осъществено на 18 януари в София, е добре позната в Бургас, сподели инспекция на Флагман.бг.

Тя е била претендент за народен представител от листата на „ Продължаваме промяната “ през 2021 година и е работила в Общината, разбра дежурният ни редактор.

Габриела е от София, само че имала баба в Черноморец. Преместила се край морето през 2017 година. Представила се за самотна майка. Явила се на конкурс за работа в Община Бургас и го спечелила. Нейни сътрудници от отдел „ Превенции и юношески политики “ я разказват като доста умна млада дама, владееща свободно няколко езика, приключила влиятелни университети в Европа. Било същинско знамение, че експерт от подобен сан желае да работи за общинска заплата.

Тя била курсист и на така наречен „ Харвардска школа “, която актуалният водач на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков води преди да влезе в политиката. По тази линия Габриела е попаднала в бургаската листа на Промяната през 2021 година, само че в никакъв случай не е била член на партията, сподели нашата инспекция. 
 Габриела е била на 12-то място в първата листа на Политическа партия във Втори МИР Бургас, попаднала от харвардската квота и по покана на Кирил Петков. Тя обаче по този начин и не е станала член на партията
Впоследствие Габриела забременяла, първо излязла в дълъг болничен, а по-късно и в майчинство и се върнала в София при фамилията си. Майка й се оказа посланик от кариерата – Красимира Трифонова, която е някогашен консул на България в Тайланд.

По първични данни Габриела и Пейо били в бракоразвод и имали недоразумение по отношение на попечителството над двете им деца. Предполага се, че това е главната причина за бруталното ликвидиране в покрайнините на столицата.

Историята има и различен колорит. Според неофициална информация за бащинство на второто й дете претендирал и някогашен народен представител от Политическа партия, който бил част от 47-ото Народно събрание.

Разследващи са открили, че бруталното ликвидиране е осъществено на 8 януари, към 21:20 часа на ул. “Елемаг “ в столичния квартал „ Изгрев “. Пейо Пеев бил извикан на среща от Габриела и майка й. Той седял на шофьорското място в лекия автомобил. На задната седалка била 54-годишната му тъща Красимира, която внезапно стиснала шията му, до момента в който 33-годишната му брачна половинка то притискала към седалката и при опита да излезе от колата е затворила шофьорската врата. Според предварителното умозаключение на патоанатомите гибелта на 44-годишния мъж настъпила в резултат на удушаване.

По-късно автомобилът с натрупа на убития е откаран по пътя за хижа „ Алеко “ на Витоша и разпален, с цел да бъдат заличени следите. Според неофициална информация двама мъже са помогнали на тъщата и брачната половинка да прикрият следите от закононарушението. Те са привлечени като очевидци.

Късно довечера се гледа мярката за неотклонение на Габриела и майка й Красимира. Заради двете си деца Габриела бе пусната под домакински арест, а Красимира Трифонова остана зад решетките. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР