Тя е била омъжена за четирима различни мъже: Томи Лий

...
Тя е била омъжена за четирима различни мъже: Томи Лий
Коментари Харесай

Памела Андерсън: Томи Лий е най-голямата ми любов

Тя е била омъжена за четирима разнообразни мъже: Томи Лий от 1995 година до 1998 година, Кид Рок от 2006 година до 2007 година, Рик Саломон от 2007 година до 2008 година, по-късно още веднъж от 2014 година до 2015 година и най-после Дан Хейхърст, за който се омъжи през 2020 година и с който се раздели през януари 2022 година

55-годишното момиче от корицата на „ Playboy “ Памела Андерсън споделя в фрагмент от книгата си " Любов, Памела ", че най-голямата ѝ обич е Томи Лий, от който има две деца: Брандън, на 26 година, и Дилън, на 25 година, заяви „ Дейли мейл “.

„ Просто искахме да имаме деца и да бъдем дружно вечно “, споделя тя за времето, прекарано с рокаджията от „ Мотли Крю “ Лий.

Тя снима секс касета с барабаниста Лий, който в този момент е на 60 години, по време на почивка през 1995 година на езерото Мийд в югозападната част на Съединени американски щати.

„ Това унищожи живота ни, като се стартира от връзката ни - и е непростимо, че хората и до през днешния ден си мислят, че могат да се възползват от такова извънредно прекарване, да не приказваме за закононарушение “, споделя Памела в записките си.

И тогава Томи станал нападателен, твърди тя.

В книгата си актрисата споделя, че барабанистът ѝ извил ръката, когато били със синовете им.

„ Томи изтръгна Брандън от мен и хвърли мен и Дилън към стената “, твърди тя.

Тя се обадила на 911 и Лий бил задържан. Съобщава се, че той е излежал шест месеца в пандиза за " тежко закононарушение, обвързвано с принуждение над брачната половинка си ".

„ Разводът с Томи беше най-тежкият, най-унизителният и най-трудният миг в живота ми “, написа Памела. " Бях съкрушена. Все още не можех да допускам, че индивидът, който обичах най-вече, е кадърен на това, което се беше случило онази нощ. И двамата бяхме унищожени, само че аз трябваше да защитя децата си ".

Лий е женен от 2019 година за 36-годишната актриса Британи Фурлан.

В изявление за CBS Sunday Morning телевизионната звезда съобщи, че секс записът, който е направила с Лий, е бил просто почтено развлечение сред двама щастливи хора.

„ Ние бяхме двама луди голи хора, които се обичат “, сподели тя на водещия Джим Акселрод.

Истинският проблем обаче е бил в публикуването на тази лента. „ Тези фрагменти не бяха предопределени да бъдат видени от други хора “, добави актрисата.

Книгата на Памела излиза на 31 януари 2023 година В същия ден излиза и документалният филм на Netflix " Pamela, A Love Story ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР