Тя е бърза, умна и винаги усмихната. Името й е

...
Тя е бърза, умна и винаги усмихната. Името й е
Коментари Харесай

“Извън пистата” с Виктория Георгиева

Тя е бърза, интелигентна и постоянно усмихната. Името й е Виктория Георгиева и още при започване на сезона сподели, че съперничките й ще би трябвало да се преценяват с нея на атлетическата писта. Сигурно към този момент се досещате, че още веднъж е време за поредицата “Извън пистата” с създател Рая Иванова.
 @@@

В тази поредност ще ви представяме някои от надарените ни спортисти в друга светлина от тази, в която сте привикнали да ги виждате.
 Тренировка на Виктория Георгиева @@@

Скорост, усмивка, купчина учебници - това са три от думите, с които на пръв взор би могла да бъде разказана надарената плевенчанка с бързи крайници.
 Балканиадата по лека атлетика - първи ден @@@

Чаровната усмивка на Виктория Георгиева е попадала в обективите на не един и двама фотографи по време на атлетически надпревари у нас. И до момента в който покорява пистата с усмивка, ползите й отвън спорта са свързани с много по-сериозни действия. Вики учи право в Софийски университет “Свети Климент Охридски”.  @@@
Ако сме ви заинтригували с късото изложение за Виктория Георгиева, научете повече за нея в специфичното видео, което екип на Sportal.bg снима.  @@@
Снимки: Емона Цончева, Иван Йочев и Владимир Иванов, Sportal.bg
ФОТОГАЛЕРИЯ на Виктория Георгиева ТУК!!!
ФОТОГАЛЕРИЯ от подготовка на Виктория Георгиева ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ от успеха на Виктория Георгиева на шампионат " Академик " ТУК!!!
" Извън пистата " с Йорданка Иванова ТУК!!!
" Извън пистата " с Инна Ефтимова ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР