Тя е балансирана и уравновесена, а в интригантското предаване няма

...
Тя е балансирана и уравновесена, а в интригантското предаване няма
Коментари Харесай

Първата отпаднала участничка от Ергенът разкри страшна интрига за шоуто

Тя е уравновесена и уравновесена, а в интригантското предаване няма място за такива като нея 

Да останеш без роза и да си тръгнеш още на първата вечер несъмнено си е огромен срам. Особено в сантиментално шоу, рекламирано, че нещата се случват по благосклонност, а не че си изгубил в дадена игра. Затова по никакъв начин не е за чудене, че Гълъбина, която напусна шоуто още незабавно засипа Алек Младенов както и самата продукция с тежки слова в подкаст в Ютюб. И сервира на феновете някои много пикантни детайлности. Макар престоят й в имението да бе доста къс.

Пред водещите тя изясни, че влизането в шоуто, в което Алек я посрещна е била много по забавна и продължителна. Зрителите не видели всичко от срещата сред тях. Когато попитаха мацката дали ергенът е изцяло естествен или играе по сюжет, тя първо замълча, само че след това отвърна, че усетила някакво напрежение в него и терзание и не може да си спомни дали е бил изцяло натурален.

Тя не пропусна да подчертае, че се усещало огромно напрежение.Гълъбина направи опит да зашити напилата се като казак психоложка. Тя изясни, че дамата била прекомерно сензитивна и двете си допаднали. Призна още, че не видяла по какъв начин тръгнал спора на Христана с Теа, а враждата пламнала по време на купона тъй като и двете претендирали за кралици на празненството.

Иначе за себе си отпадналата мома сподели, че е доброжелателен човек и отличен балансьор. Това обаче било видяно от продуцентите. Които решили, че в шоу като „ Ергенът ” нямат потребност от момиче като нея. Което ще сдобрява участничките и ще потушава свадите. А форматът се следи от публиката тъкмо поради кавгите сред тях.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР